Chci geek triko! Chci geek triko!
Extra 10 % bodů navíc a tričko zdarma při zadání kódu "TRIKO10"
Avatar
Petr Seifert
Člen
Avatar
Petr Seifert:19. října 18:20

Nevím jak udělat aby se mi konzole spouštěla ve fullscreenu.

Zkusil jsem: Našel jsem toto a rád bych to dal do OOP ale netuším jak.

using System;
using System.Runtime.InteropServices;

namespace Test
{
    internal class Program
    {
        [DllImport("kernel32.dll")]
        private static extern IntPtr GetStdHandle(int handle);

        private static void Main(string[] args)
        {
            IntPtr hConsole = GetStdHandle(-11);
            SetConsoleDisplayMode(hConsole, 1, out COORD b1);
            Console.ReadLine();
        }

        [DllImport("kernel32.dll", SetLastError = true)]
        private static extern bool SetConsoleDisplayMode(IntPtr ConsoleOutput, uint Flags, out COORD NewScreenBufferDimensions);

        [StructLayout(LayoutKind.Sequential)]
        public struct COORD
        {
            public short X;
            public short Y;

            public COORD(short X, short Y)
            {
                this.X = X;
                this.Y = Y;
            }
        }
    }
}
 
Odpovědět 19. října 18:20
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
ostrozan:20. října 22:48

Neodpovím ti sice na tvůj dotaz, ale dám ti radu :
Vykašli se na konzoli, časem tě bude omezovat čím dál víc. Konzole je dobrá tak na učení základů C#.
Začni dělat okna - nejlépe WPF.

 
Nahoru Odpovědět  +1 20. října 22:48
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.