Avatar
Kulis
Člen
Avatar
Kulis:13.12.2014 19:43

Potřeboval bych poradit, jak v C# přečíst maticovou klávesnici 8x8...dostal jsem se jen k tomu, že jsem zjistil, že je na COM6...mam write a read na portech B,D...ale prostě nevím, jak přečíst, které políčko mačkám...Děkuji za rady (mám to připojené přes ATmegu)

 
Odpovědět 13.12.2014 19:43
Avatar
blazoid
Člen
Avatar
blazoid:3.2.2015 14:52

Snad leda tak, že to vyhodnotí Atmega a odešle například znak přes usart na PC kde aplikace toto vyhodnotí přes SerialPort coby přečtením a vyhodnocením příchozího třeba znaku.

 
Nahoru Odpovědět 3.2.2015 14:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.