Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Xsoesh
Neregistrovaný
Avatar
Xsoesh:5.10.2013 21:56

Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nezná kódy na Visual Basic k vytvoření Darkorbit Pixel Botu.... Nikde jsem to nemohl najít a nemohu najít ani kódy které se odesílají na darkorbit...
Děkuji za odpovědi

 
Odpovědět
5.10.2013 21:56
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar

Člen
Avatar
:10.10.2013 22:45

Nespoléhej pořád na to, že na všechno najdeš všude návody. Některé věci si prostě musí člověk udělat sám :)
Jinak ti doporučuji zachycovat určité části obrazovky jako bitmap a porovnávat skupiny pixelů, ovládat to můžeš přes WinAPI a jeho funkce na emulaci kurzoru/klávesnice když si hookneš konkrétní okno, ve kterém DarkOrbit běží.

 
Nahoru Odpovědět
10.10.2013 22:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.