Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022

Diskuze: DataGridView ve Visual Basic 2010

Aktivity
Avatar
Antonín Hurník:2.4.2018 19:52

Zdravím, Mohl by mi někdo poradit jak v DataGridView vyberu konkrétní sloupec, nebo řádek. Přecházím pomalu z Vb6 a neustále řeším nějaké problémy, které byly ve Vb6 hračkou. Tam jsem zadal Tabulka.row=1
Tabulka.col=2
a už jsem mohl zaplnit danou buňku. Teď potřebuji taky zaplnit konkrétní buňky a nevím jak. Nenašel jsem to ani v helpech.

Předem děkuji za radu.

Tonda

 
Odpovědět
2.4.2018 19:52
Avatar
Miroslav Holubek
Supertvůrce
Avatar
Miroslav Holubek:3.4.2018 8:02

Ahoj

Tabulka.rows(1).cells(2).value
 
Nahoru Odpovědět
3.4.2018 8:02
Avatar
Odpovídá na Miroslav Holubek
Antonín Hurník:3.4.2018 10:19

To jsem taky zkoušel, ale píše mi to "Property access must assign to the property or use its value"

 
Nahoru Odpovědět
3.4.2018 10:19
Avatar
Roman
Člen
Avatar
Roman:3.4.2018 12:03
Tabulka.Rows[x].Cells[y].Value = "nejaka hodnota"
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+2,50 Kč
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
3.4.2018 12:03
Avatar
Miroslav Holubek
Supertvůrce
Avatar
Odpovídá na Antonín Hurník
Miroslav Holubek:3.4.2018 14:40

Máš v tej tabuľke nejaké riadky?

 
Nahoru Odpovědět
3.4.2018 14:40
Avatar
Odpovídá na Roman
Antonín Hurník:3.4.2018 14:53

BINGO !!!!
Já jsem i tohle zkoušel, ale neuvědomil jsem si, že musím tu hodnotu dát do uvozovek.
Moc děkuji.
Tonda

 
Nahoru Odpovědět
3.4.2018 14:53
Avatar
Roman
Člen
Avatar
Odpovídá na Antonín Hurník
Roman:4.4.2018 6:24

Označ odpověď za řešení. ;-)

 
Nahoru Odpovědět
4.4.2018 6:24
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.