Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:23.5.2013 14:38
lblCas.Text = dt.ToString("hh : mm : ss");

Když tam zadám toto, tak tam mám PM čas.
Jako třeba místo 14 je tam 02.
Jak tam dát těch 14.

 
Odpovědět
23.5.2013 14:38
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Michal Žůrek - misaz:23.5.2013 14:43

Pokud vím dobře tak se to píše podle lokálního nastavení systému.

 
Nahoru Odpovědět
23.5.2013 14:43
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Michal Žůrek - misaz:23.5.2013 14:43

Jinak se snaž vymyslet výstižnější nadpis pro téma.

 
Nahoru Odpovědět
23.5.2013 14:43
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:23.5.2013 14:45

Jo díky.

 
Nahoru Odpovědět
23.5.2013 14:45
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jojo2100
matesax:23.5.2013 17:32

Co takhle používat k C# manuál?

http://msdn.microsoft.com/…kb3ddd4.aspx

 
Nahoru Odpovědět
23.5.2013 17:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.