Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: DateTime bez data.

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) DateTime bez data. American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:22.5.2013 19:56

Když zadám

private void timerDateTime_Tick(object sender, EventArgs e)
{
DateTime dt = DateTime.Now;
lblCas.Text = dt.ToString();
}

tak bych chtěl, aby tam nebylo i to datum.

 
Odpovědět 22.5.2013 19:56
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Juraj Mlich:22.5.2013 20:00

To že to tu dáš dva-krát ti myslím nepomôže :)

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:00
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:22.5.2013 20:03

Ja nevim cim to je navic ja bych to nestihl cely v 19:56"55. :D

Editováno 22.5.2013 20:03
 
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:03
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:08
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):22.5.2013 20:15

Co chceš?

A.) 20:45
B.) 1.6.1970
C.) 20:45 1.6.1970

Pokud jsem to pochopil dobře tak by ti mohlo pomoct:

Console.WriteLine(dt.ToShortTimeString())

U datumu nepoužívej ToString().

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:15
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Luboš Běhounek (Satik):22.5.2013 23:28

Koukni na
http://msdn.microsoft.com/…z4se3k1.aspx
a
http://msdn.microsoft.com/…kb3ddd4.aspx
podle nich si DateTime můžeš naformátovat jak chceš, třeba

String datum = DatetIme.ToString("d");
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 23:28
:)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.