Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Kotlin week
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:22.5.2013 19:56

Když zadám

private void timerDateTime_Tick(object sender, EventArgs e)
{
DateTime dt = DateTime.Now;
lblCas.Text = dt.ToString();
}

tak bych chtěl, aby tam nebylo i to datum.

 
Odpovědět
22.5.2013 19:56
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Juraj Mlich:22.5.2013 20:00

To že to tu dáš dva-krát ti myslím nepomôže :)

 
Nahoru Odpovědět
22.5.2013 20:00
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:22.5.2013 20:03

Ja nevim cim to je navic ja bych to nestihl cely v 19:56"55. :D

Editováno 22.5.2013 20:03
 
Nahoru Odpovědět
22.5.2013 20:03
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět
22.5.2013 20:08
Avatar
Michal Žůrek - misaz:22.5.2013 20:15

Co chceš?

A.) 20:45
B.) 1.6.1970
C.) 20:45 1.6.1970

Pokud jsem to pochopil dobře tak by ti mohlo pomoct:

Console.WriteLine(dt.ToShortTimeString())

U datumu nepoužívej ToString().

 
Nahoru Odpovědět
22.5.2013 20:15
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Luboš Běhounek Satik:22.5.2013 23:28

Koukni na
http://msdn.microsoft.com/…z4se3k1.aspx
a
http://msdn.microsoft.com/…kb3ddd4.aspx
podle nich si DateTime můžeš naformátovat jak chceš, třeba

String datum = DatetIme.ToString("d");
Nahoru Odpovědět
22.5.2013 23:28
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.