Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: DirListBox

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) DirListBox American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
cmuch
Člen
Avatar
cmuch:14.12.2015 11:46

Zdravím, potřeboval bych poradit jak a jestli lze podbarvit určitý řádek v Dirlistboxu nebo jestli lze nějakým způsobem nenačíst celý adresář složek. Používám VB.
Děkuji

 
Odpovědět 14.12.2015 11:46
Avatar
Odpovídá na cmuch
Michal Štěpánek:14.12.2015 13:31

WF nebo WPF? Co je myšleno tím

nějakým způsobem nenačíst celý adresář složek

?

Editováno 14.12.2015 13:31
Nahoru Odpovědět 14.12.2015 13:31
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
cmuch
Člen
Avatar
cmuch:14.12.2015 16:04

Je to WF,
Myšleno tak, že chci načíst složku o 10 podsložkách, ale chtěl bych aby se zobrazily jen některé nebo aby se načetly všechny ale některé by byly nějak zvýrazněny.

 
Nahoru Odpovědět 14.12.2015 16:04
Avatar
cmuch
Člen
Avatar
Odpovídá na cmuch
cmuch:30.12.2015 16:20

Poradí někdo?

Když to nepůjde, jak třeba udělat v listboxu abych tam přidal obrazek a vedle text a takto třeba 9x pod sebe s rolováním.

 
Nahoru Odpovědět 30.12.2015 16:20
Avatar
Odpovídá na cmuch
Michal Štěpánek:1.1.2016 16:42

Ve WF těžko, přesedlej na WPF, to je technologicky mnohem dále než WF...

Nahoru Odpovědět  +1 1.1.2016 16:42
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
cmuch
Člen
Avatar
cmuch:18.1.2016 6:17

Bohužel je to převzaná aplikace,
nakonec jsem to udělal pomocí treeview.

 
Nahoru Odpovědět 18.1.2016 6:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.