Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
petr739
Člen
Avatar
petr739:20.2.2014 13:29

Ahoj

Dotaz začátečníka.
Když vytvořím DLL knihovnu v C#, lze pak
její funkce/metody bez potíží volat v aplikaci
psané ješte ve Visual Basic 6 ?

(byl by případně nějaký odkaz jak správně takovou
knihovnu tvořit? v knize "VC#2010 krok za krokem"
jsem toho moc nenašel...)

Díky

Editováno 20.2.2014 13:31
 
Odpovědět 20.2.2014 13:29
Avatar
Odpovídá na petr739
Michal Žůrek (misaz):20.2.2014 13:57

Visual Basic 6? Je rok 2014. Piš ve VB.NET, tak si akorát přidáš referenci. V 16 let starém jazyku nemá smysl vyvíjet.

Editováno 20.2.2014 13:58
Nahoru Odpovědět 20.2.2014 13:57
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
petr739
Člen
Avatar
petr739:20.2.2014 14:08

Souhlasím s tebou...

Já ale chci psát v C#
a v VB6 chci jen používat!
Jde o starou již hotovou aplikaci
a s tím nic nenadělám.
Má jít o rozšíření funkčnosti,
a Basic se učit nechci....

 
Nahoru Odpovědět 20.2.2014 14:08
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na petr739
Jan Vargovský:20.2.2014 15:37

Ve VB se moc nevyznám. Ale řekl bych, že VB6 ještě není pod .NETem, takže tam C# nespustíš. Zkus ale tohle

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=9639

pak už bys to klidně udělat mohl.

 
Nahoru Odpovědět 20.2.2014 15:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.