Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
PHP week
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:15.9.2012 16:23

Dobrý den,
potřeboval bych dočasně ukládat nejrůznější věci. (soubory, obrázky, text...) Prvotní myšlenka byla, že všechny soubory bych uložil do AppData a do příslušné tabulky v lokální databázi ukládal cestu k danému souboru (+ datum přidání). (Soubory myslím velice široce - složky a všechny formáty souborů). Zbytek - obrázky, text a audio stopy v nějaké podobě přímo skladovat v příslušných tabulkách. Trochu mne odrazuje, že obrázky je třeba převést do bitového pole. Ale celkově bych se chtěl zeptat, jak byste to udělali vy? (S danými elementy bude třeba manipulovat.) Děkuji.

 
Odpovědět
15.9.2012 16:23
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:15.9.2012 20:09

Na devbooku si ukládáme názvy souborů do DB, ale obrázky máme na FTP. Samozřejmě je můžeš mít i v databázi, záleží na tobě.

Nahoru Odpovědět
15.9.2012 20:09
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.