Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Aktualizovali jsme provozní podmínky. Pokračováním užívání sítě s nimi projevíte souhlas.
BF extended 2022
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
matesax:15.9.2012 16:23

Dobrý den,
potřeboval bych dočasně ukládat nejrůznější věci. (soubory, obrázky, text...) Prvotní myšlenka byla, že všechny soubory bych uložil do AppData a do příslušné tabulky v lokální databázi ukládal cestu k danému souboru (+ datum přidání). (Soubory myslím velice široce - složky a všechny formáty souborů). Zbytek - obrázky, text a audio stopy v nějaké podobě přímo skladovat v příslušných tabulkách. Trochu mne odrazuje, že obrázky je třeba převést do bitového pole. Ale celkově bych se chtěl zeptat, jak byste to udělali vy? (S danými elementy bude třeba manipulovat.) Děkuji.

 
Odpovědět
15.9.2012 16:23
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:15.9.2012 20:09

Na devbooku si ukládáme názvy souborů do DB, ale obrázky máme na FTP. Samozřejmě je můžeš mít i v databázi, záleží na tobě.

Nahoru Odpovědět
15.9.2012 20:09
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.