Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
kubiskamilos
Člen
Avatar
kubiskamilos:19.6.2013 9:29

MDF.
Prosím někoho o radu.
Vytvořil jsem jednoduchou aplikaci pro web.
Začínám. Už jsem hledal všude. Chtěl jsem nějakým způsobem použít vytvořenou dtb. od ASP.NET pro registraci uživatelů (mdf). Zaboha to nemohu rozjet.
Apl. jsem umístil na WEB4U. Prosím o radu jak se z toho dostat.
Předpokládám, když ASP.NET nabízí tuto dtb, tak to musí být použitelné...
Díky za pomoc.

 
Odpovědět
19.6.2013 9:29
Avatar
Odpovídá na kubiskamilos
Libor Šimo (libcosenior):19.6.2013 11:50

WEB4U podporuje technológiu ASP.NET? Myslím, že nie a to môže byť tvoj problém.

Editováno 19.6.2013 11:53
Nahoru Odpovědět
19.6.2013 11:50
Aj tisícmíľová cesta musí začať jednoduchým krokom.
Avatar
kubiskamilos
Člen
Avatar
Odpovídá na Libor Šimo (libcosenior)
kubiskamilos:19.6.2013 12:03

Zde je odkaz.http://www­.web4u.cz/cs/web­hosting/asp-net-webhosting
A prosím o příspěvek, který mi pomůže.
Opravdu nejsem tak bl. abych to dal na webhosting, který nepodporuje asp.net

 
Nahoru Odpovědět
19.6.2013 12:03
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na kubiskamilos
David Čápka:19.6.2013 12:11

A proč si prostě data neexportuješ z té mdf a nenahraješ normálně do db na hostingu?

Nahoru Odpovědět
19.6.2013 12:11
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
kubiskamilos
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
kubiskamilos:19.6.2013 14:43

Ahoj, no zatím tam žádná data ani nejsou.
Chtěl jsem použít pro přihlašování, role atd. prostě dtb., která už je vytvořená v App_Data a má všechny procedůry a ostatní hotové. Proto ji přece do VS autoři dali ne?
Dík za odpověď.

 
Nahoru Odpovědět
19.6.2013 14:43
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Lako
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na kubiskamilos
Lako:25.6.2013 0:35

No, to je trochu složitější...
Za prvé: kterou z těch variant jsi zvolil? Jestli tu první (nejlevnější) tak tam ti nepošlape .mdf, jelikož nemá mssql server, ale jenom compaq ( tzn dtbáze s koncovkou .sdf)...
jestli to ještě potřebuješ řešit, tak napiš na otsit[zavinátor]ou­tlook[tečka]com ...Sám jsem to řešil mnohokrát, aspoň moje znalosti nepřijdou vniveč..

 
Nahoru Odpovědět
25.6.2013 0:35
Avatar
kubiskamilos
Člen
Avatar
Odpovídá na Lako
kubiskamilos:25.6.2013 7:46

Ahoj, už jsem to vyřešil stačilo zjistit správný web.config a přepsat...
Napsal jsem ti email, doufám, že se správnou adresou.

 
Nahoru Odpovědět
25.6.2013 7:46
Avatar
kubiskamilos
Člen
Avatar
kubiskamilos:25.6.2013 7:50

A nyní mám další problém, jak připojím další tabulku do mdf na webu.
Dtb. která obsahuje data v nějakých relacích už nejde jednoduše exportovat.
Tzn. jak přesunu data z mojí mdf. v localhostu na web.
Nějaký script?

 
Nahoru Odpovědět
25.6.2013 7:50
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na kubiskamilos
David Čápka:25.6.2013 8:57

A co je za problém u exportu?

Nahoru Odpovědět
25.6.2013 8:57
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Lako
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Lako:25.6.2013 9:21

No - a jakým způsobem bys to udělal? Jak vyexportovat?
Co vím já, tak je nějaký tool na přesunutí .mdf databáze. ( jo, tady je i s českým návodem na servery aspone: http://wiki.aspone.cz/…e_SQL_server )...Nebo potom nějaký vlastní export, což je dost nepraktické, když se db neustále mění...
Pak to lze pomocí entityframeworku a přilehlých migrací...

Ale jednoduchý způsob jak dostat mojí lokální .mdf databázi (popřípadě s daty) na server mě nenapadá, ale rád ho budu vědět.

 
Nahoru Odpovědět
25.6.2013 9:21
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.