Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 30

Diskuze: Elegantnejsie zoradenie poloziek v comboboxe

Aktivity
Avatar
Ľuboš Čurgó
Tvůrce
Avatar
Ľuboš Čurgó:27.7.2013 14:50

Ahojte, povezdme ze mam sqlite databazu v ktorej su ulozene roky, tieto roky chcem vzostupne zoradene ulozit do comboboxu. Je nejaky elegantnejsi sposob ako ten moj? lebo pri vecom pocte poloziek a comboboxov to vyzera dost neprehladne. Tu je ta metoda ktoru pouzivam

try
           {
               SQLiteCommand sqCommand = new SQLiteCommand("select * from cars_database;", SetConnection());
               SQLiteDataReader sqReader;
               List<int> orderYears = new List<int>();

               sqReader = sqCommand.ExecuteReader();
               while (sqReader.Read())
               {
                   combTyp.Items.Add(sqReader.GetString(1));
                   combModel.Items.Add(sqReader.GetString(2));
                   orderYears.Add(sqReader.GetInt32(6));
               }

               orderYears.Sort();
               foreach (int i in orderYears)
               {
                   combRok.Items.Add(i);
               }
           }
           catch (Exception ex)
           {
               MessageBox.Show("Error: " + ex.Message);
           }
 
Odpovědět
27.7.2013 14:50
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.