Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Jakub Lásko[Saarix]:5.2.2014 17:41

Zdravím, dnes jsem do Visualka vkládal DB skrze Entity framework, ale nevygenerovalo mi to DB třídu do které bych uložil objekt, takže teď nevím jak skrze entity přidat záznam :(

Odpovědět 5.2.2014 17:41
Časem je vše možné.
Avatar
Odpovídá na Jakub Lásko[Saarix]
Jakub Lásko[Saarix]:5.2.2014 17:44

Omlouvám se za zbytečný post, třída tam je jen dostala default name a já ji neviděl...

Nahoru Odpovědět 5.2.2014 17:44
Časem je vše možné.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.