Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:26.5.2013 22:56

Zdravíčko,
má tady někdo zkušenosti, jak v c# získat Enviromenty z jiné aplikace? Viděl jsem pár programu, který to dokážou, jako process explorer, každopádně ty jsou psaný v c++ a pro sharp nemůžu nic najít :( díky moc za odpovědi!

 
Odpovědět
26.5.2013 22:56
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na denoy
Luboš Běhounek Satik:26.5.2013 23:31

Obecne to nejde, vetsinou se to resi pres WINAPI, co konkretne potrebujes?

Pripadne zkus tridu Process, ta neco malo taky umi.

Editováno 26.5.2013 23:32
Nahoru Odpovědět
26.5.2013 23:31
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:27.5.2013 0:01

Jeden proces zapíná druhý a dá mu jakési ID do enviromentu a vše co potřebuji je zjistit to ID a to jakkoli. Mrknu co zmůžu přes Process, pak zkusím najít nějaký kódy v c++, jestli využívají winapi, pokud jo zkusím si to přepsat do sharpu, dík za odpověď

 
Nahoru Odpovědět
27.5.2013 0:01
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:27.5.2013 10:15

Tak process dokáže získat jen defaultní environmenty, protože tam není žádný, který přidělí ta aplikace .. budu muset najít nějaký ty winapi, snad se mi to podaří.

 
Nahoru Odpovědět
27.5.2013 10:15
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:27.5.2013 11:31

Tak jsem našel nějakou tu api, zatím funguje skvěle, díky moc za rady :)

 
Nahoru Odpovědět
27.5.2013 11:31
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.