Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Aktualizovali jsme Zásady zpracování osobních údajů. Pokračováním užívání sítě projevíte souhlas s těmito podmínkami. Tuto zprávu můžete nyní zavřít.
java week + discount 50
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
matesax:24.7.2012 7:27

Dobrý den,
potřebuji jen vědět, jak vytvořit třídu, kam mohu dát handler a metodu PageLoad - tak aby mi to fungovalo? Vytvořil jsem page controller, ale to asi nebude ono - jak tedy na to? Děkuji.

 
Odpovědět
24.7.2012 7:27
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na matesax
matesax:24.7.2012 7:53

Tak jsem se dopracoval k částečné třídě - ale pořád mi to nejede,...

 
Nahoru Odpovědět
24.7.2012 7:53
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:24.7.2012 11:04

Nerozumím, stačí si vytvořit obyčejnou třídu a její metodu pak volat v pageLoad ne?

Nahoru Odpovědět
24.7.2012 11:04
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:24.7.2012 12:44

Mě jde o to propojení s aspx stránkou - mám tam CodeFile, ale prostě to nejde - v tom C# používám FormView - který tam je - ale on ho nebere,...

 
Nahoru Odpovědět
24.7.2012 12:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.