Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
ajnstajnke:25.4.2013 22:43

Mám problém se stahování z FTP.
mohl by mi prosím někdo poradit?
Mám tohle:

private void DownloadFileFTP()
{
string inputfilepath = @"C:\60002-3";
string ftphost = "192.168.0.22";
string ftpfilepath = "/60002-3";

string ftpfullpath = "ftp://" + ftphost + ftpfilepath;

WebClient request = new WebClient();
request.Credentials = new NetworkCreden­tial("", "");
byte[] fileData = request.Downlo­adData(ftpfullpat­h);

FileStream file = File.Create(in­putfilepath);
file.Write(fi­leData, 0, fileData.Length);
file.Close();
MessageBox.Show("Dow­nload Complete");
}

a pořád mi to háže tuto chybu: Vzdálený server vrátil chybu: 227 Entering Passive Mode (192,168,0,22­,0,20).

nevíte někdo jak na to.

 
Odpovědět
25.4.2013 22:43
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
ajnstajnke:25.4.2013 22:52
private void DownloadFileFTP()
       {
           string inputfilepath = @"C:\60002-3";
           string ftphost = "192.168.0.22";
           string ftpfilepath = "/60002-3";

           string ftpfullpath = "ftp://" + ftphost + ftpfilepath;

           WebClient request = new WebClient();
           request.Credentials = new NetworkCredential("", "");
           byte[] fileData = request.DownloadData(ftpfullpath);

           FileStream file = File.Create(inputfilepath);
           file.Write(fileData, 0, fileData.Length);
           file.Close();
           MessageBox.Show("Download Complete");
       }
Editováno 25.4.2013 22:53
 
Nahoru Odpovědět
25.4.2013 22:52
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
ajnstajnke:25.4.2013 23:00

Omlouvám se prve se mi to nepovedlo. Jo, ještě tohle mi fungovalo, když sem stahoval z netu. Jakmile chi stahovat z jednoho zařízení, tak to nejde a píše to:Vzdálený server vrátil chybu: 227 Entering Passive Mode (192,168,0,22­,0,20).

 
Nahoru Odpovědět
25.4.2013 23:00
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na ajnstajnke
David Čápka:26.4.2013 7:38

Zkus nastavit request.UsePassive = false; Může se také jednat o problém s Firewallem.

Nahoru Odpovědět
26.4.2013 7:38
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
ajnstajnke:26.4.2013 8:51

Tak Firewall jsem měl už vyplý a nic. Tak zkusím to cos mi napsal zatím díky moc.

 
Nahoru Odpovědět
26.4.2013 8:51
Avatar
ajnstajnke
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
ajnstajnke:26.4.2013 8:54

Tak Firewall jsem měl už vyplý a nic. Tak zkusím to cos mi napsal zatím díky moc.

 
Nahoru Odpovědět
26.4.2013 8:54
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na ajnstajnke
Luboš Běhounek Satik:26.4.2013 9:31

A máš na tom serveru (192.168.0.22) spuštěný nějaký FTP server? A běží na portu 21?

Nahoru Odpovědět
26.4.2013 9:31
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.