Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:25.11.2012 21:35

Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jak urychlit vykreslování pomocí graphics, překreslit dva obrázky trvá programu od 150 do 250 ms (alespoň u mě), a pro účel tohoto programu je to příliš mnoho času, když běžně vidím že jakýkoliv program překleslí obrázek do 50ms, příklad najdete v přiloženém zdrojovém kódu.

http://uloz.to/…ngengine-zip
heslo: IOException

Odpovědět
25.11.2012 21:35
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
David Čápka:26.11.2012 13:52

To je špatný přístup, Graphics není určena k tomu, abys přes ni něco rychle kreslil. To proto, že používá GDI. Na grafické aplikace použij XNA framework.

Nahoru Odpovědět
26.11.2012 13:52
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Theodor Johnson:27.11.2012 3:01

Ale já už mam tu aplikaci téměř hotovou ve windows forms, a nehce se mi to už celý předělávat jen kvůli tomu že je to pomalý

Nahoru Odpovědět
27.11.2012 3:01
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:27.11.2012 5:53

No to právě budeš muset... :) Jako celé to můžeš překopírovat, akorát kde vykresluješ, tak změníš postup. A obrázky budeš muset načítat v LoadContent. No a Controly budeš muset vyřešit komponentkami, ale můžeš si za to sám. Když už dělat "hru" ve Forms, tak to chce něco opravdu malého - a brát to jako recesi. Ale na hru...

Editováno 27.11.2012 5:54
 
Nahoru Odpovědět
27.11.2012 5:53
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:27.11.2012 7:47

Právě že se nejdná o hru, ale o program pro přehrávání různých medií, jako Media Center, jenže problém byl že v XNA mi nejde using System.Window­s.Forms

Nahoru Odpovědět
27.11.2012 7:47
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Kit:27.11.2012 8:29

Myslím, že už tu bylo napsáno, že Forms je pomalá knihovna. Pokud je nějaký jiný program při vykreslování rychlejší, určitě nepoužívá Forms.

Nahoru Odpovědět
27.11.2012 8:29
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:27.11.2012 9:47

Dá se použít directX i u WinFormových aplikací?

Nahoru Odpovědět
27.11.2012 9:47
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:27.11.2012 15:40

Stačí si do XNA přidat referenci - System.Window­s.Forms - projdi si základy .NET a C#...

 
Nahoru Odpovědět
27.11.2012 15:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.