Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Genericita

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Genericita American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Jakub Lásko[Saarix]:9.3.2014 17:06

Zdravím trošku si hraji v C# a narazil jsem na problém při genericitě.
Mám následujicí metodu a nějak nemohu přijít, jak se dotázat na "parametr" T, který u ní určuje typ.

public int ElementsCount<T>()
        {
....
}
Odpovědět 9.3.2014 17:06
Časem je vše možné.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jakub Lásko[Saarix]
David Čápka:9.3.2014 17:14

Můžeš ho normálně používat ve třídě jako by T byla jiná třída nebo struktura.

Nahoru Odpovědět 9.3.2014 17:14
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Jakub Lásko[Saarix]:9.3.2014 17:27

Ah díky :-) už to funguje jak po másle.

Nahoru Odpovědět 9.3.2014 17:27
Časem je vše možné.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.