Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:1.2.2013 21:26

Dobrý den,
vypadá to tak pěkně. Multiplatformní atd... Jenže se mi v tom vůbec nedaří dělat. Neznáte nějaký dobrý tutoriál? Například udělat si v tom nějaký layout - dokážu dát do fixed panelu scroll panel, ale již ne 2 panely vedle sebe. A už vůbec ne je pozicovat. Ve Forms to bylo tak, že kam jsem to dal, tam to také zůstalo. Ale tady existuje nějak mnoho pravidel... Děkuji.

 
Odpovědět 1.2.2013 21:26
Avatar
Don
Člen
Avatar
Don:1.2.2013 22:40

V GTK je také návrhář rozhraní http://glade.gnome.org/ . Zkus více prostudovat http://developer.gnome.org/…w/stable/gtk

 
Nahoru Odpovědět 1.2.2013 22:40
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Don
matesax:2.2.2013 5:49

Já to myslel pro C#... (MonoDevelop) Stačil by mi jen seznam pravidel a pokynů. I když to Glade se tváří podobně - prostuduji.

Editováno 2.2.2013 5:50
 
Nahoru Odpovědět 2.2.2013 5:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.