Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Had v konzoli

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Had v konzoli American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Jan Vargovský:1.12.2014 22:52

Kdo by se nudil a chtěl si zahrát :)

http://www.itnetwork.cz/dev-lighter/473

 
Odpovědět 1.12.2014 22:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.