Další šance dokončit svůj projekt a získat ceny v hodnotě 10.000 Kč! Pokračování úspěšné letní soutěže - ITnetwork winter

Diskuze: HELP, C#, MYSQL pomoc pri exporte a timestampe

Aktivity (4)
Avatar
Taký Mareček:29. listopadu 12:28

Zdravím, píšem ohľadom veci pri ktorej si už neviem rady. Mám za úlohu vytiahnuť určité veci z viacerých tabuliek ( to je v pohode ), a vyexportovat do c# ( aj toto mám ).
Teraz: Pri exporte v tento konkrétny deň, konkrétny čas mi zapíše do dalšej tabuľky napr. date_from zapíše tieto údaje a pri opätovnom vyexportovaní mi pripíše tieto údaje od poslednej zmeny do ďalšieho stlpca.
pri zmene timestampu sa od posledného exportu vo výstupe vyfarbia všetky bunky.
moja tabuľka je do ktorej zapisujem je:

Zkusil jsem: Skúšal som viacero funkcií.
napr. Vyexportovať do datagridu a v exceli spraviť pomocou modulu preddefinovaný timestamp a do tohto súboru vložiť moju tabuľku.
vyexportovať do datagridu a za pomoci closing xml si nadefinovať konkrétne veci v exceli a spraviť tento súbor za pomoci kódu
možno to len blbo píšem, možno to fakt nejde.

Chci docílit: Snažím sa dosiahnuť toho, že v MYSQL mam asi 20 tabuliek s veľa riadkami a veľa stĺpcami.
pri exportovaní mi bude pracovať časová pečiatka na lepšiu prehľadnosť zapísaná v ďalšej tabuľke. podstatné je aby to správne zapisovalo timestamps a vyfarbilo bunky.
Ďakujem za odpoved

 
Odpovědět
29. listopadu 12:28
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Taký Mareček
Michal Štěpánek:2. prosince 14:11

Přečti si to po sobě a napiš to znovu a srozumitelněji. Čeho to vlastně chceš dosáhnout a v čem to vlastně děláš?
> pri exportovaní mi bude pracovať časová pečiatka
Co bude dělat? Jak to bude dělat?Kde to bude dělat?
Kde se mají vybarvit buňky? Jaké buňky? Kam se má zapisovat timestamps?
> ...a vyexportovat do c#
> ...Vyexportovať do datagridu a v exceli spraviť...

Děláš v C# nebo v Excelu?

Nahoru Odpovědět
2. prosince 14:11
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.