Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:19.3.2013 16:10

Zdravím,
moc se do windowsu neorientuji a ani mě nikdy nenapadlo to hledat, google mo výřečný taky není, zajímá mě, jestli si windows někde ukládá historii procesů a jestli bych to třeba v C# mohl nějak zjistit, resp. vypsat. Díky za odpovědi!

 
Odpovědět
19.3.2013 16:10
Avatar
Odpovídá na denoy
Luboš Běhounek Satik:19.3.2013 16:56

Eventlog, příkaz do konzole eventvwr

víc asi nevymáčkneš

Nahoru Odpovědět
19.3.2013 16:56
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:19.3.2013 17:04

o event view vím, já jen, jestli není ještě něco, asi ne co :(

 
Nahoru Odpovědět
19.3.2013 17:04
Avatar
Odpovídá na denoy
Luboš Běhounek Satik:19.3.2013 17:20

Kdyby se toho mělo logovat víc, tak to bude už žrát moc výkon...
A co by sis představoval, co bys chtěl logovat? :)

Nahoru Odpovědět
19.3.2013 17:20
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:19.3.2013 17:47

Jen jsem se ptal protože mě napadla teorie, mám aplikaci, která odchytává a zaznamenává ostatní spuštěné aplikace, ale když té mojí někdo nastaví suspend, tak je nečinná, takhle bych to mohl třeba zpětně dohledat ;) jenže budu muset bádat dále, jak bych tohle řešil.

 
Nahoru Odpovědět
19.3.2013 17:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.