Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
martinbuck
Člen
Avatar
martinbuck:16.10.2013 23:31

Zdravím, mohl by mi někdo vysvětlit k čemu je dobrá implementace rozhraní INameContainer když si vytvářím vlastní Control v ASP.NET? Děkuji

 
Odpovědět
16.10.2013 23:31
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
g1ml1
Člen
Avatar
Odpovídá na martinbuck
g1ml1:16.10.2013 23:51

Nevysvetlim ti to, ale vim, ze bez nej nejsi schopny si udelat vlastni udalost v tom Controlu.

 
Nahoru Odpovědět
16.10.2013 23:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.