Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
kejhy93
Člen
Avatar
kejhy93:28.10.2012 16:17

Zdravím, mám takový problém. V XAML souboru mám několik StackPanelů, ve kterých jsou dva TextBlocky.

<StackPanel x:Name="stackPanel1" Tag="stackPanel1Tag" MouseEnter="najeti" MouseLeave="odjeti">
<TextBlock x:Name="textBlock10"/>
<TextBlock x:Name="textBlock11"/>
</StackPanel>
<StackPanel x:Name="stackPanel2" Tag="stackPanel2Tag" MouseEnter="najeti" MouseLeave="odjeti">
<TextBlock x:Name="textBlock20"/>
<TextBlock x:Name="textBlock21"/>
</StackPanel>
void najeti(object sender, RoutedEventArgs e)**{
var sp = sender as StackPanel;
...
TextBlock UITextBlock = new TextBlock();
UITextBlock.Text = textString;
UITextBlock.Height=60;

sp.Children.Add(UITextBlock);
}**

Já bych potřeboval vědět, jak se dostat k dvěma TextBlockům ve StackPanelu.

Nemáte někdo nějaké nápady ?? Děkuji za odpověď

 
Odpovědět
28.10.2012 16:17
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na kejhy93
matesax:28.10.2012 17:04
textBlock10.Text = "Ahoj!"; // musí bý pojmenované - a to máš zde: Name="textBlock10"

(stackPanel1.Children[index] as TextBlock).Text = "Ahoj!"; // lze projet cyklem, a jiné užitečné věcičky

Co to je? Co to má dělat? Přijde mi ten kód jako blbost...

Mimochodem názvy najetí a odjetí - není lepší - Enter/Hover a Leave?

Editováno 28.10.2012 17:06
 
Nahoru Odpovědět
28.10.2012 17:04
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na kejhy93
matesax:28.10.2012 17:22

Co tam dělá var?

 
Nahoru Odpovědět
28.10.2012 17:22
Avatar
kejhy93
Člen
Avatar
Odpovídá na matesax
kejhy93:28.10.2012 17:27

Díky ti moc, tohle je přesně co jsem hledal.

A mimochodem, takhle jsem to nemyslel. Text v TextBlocích jsem měnit nechtěl, jen je potřebuji zmenšit, aby se mi tam vešel TextBlock, který jsem si vytvořil v cs souboru.

Ale fakt moc dík

Editováno 28.10.2012 17:28
 
Nahoru Odpovědět
28.10.2012 17:27
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.