Diskuze: Jak nechat vypsat kód barvy

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Jak nechat vypsat kód barvy American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:14.11.2015 23:24

Může mi někdo poradit, jak udělat, že po vybrání barvy v ColorDialog, se mi zobrazí v TextBoxu kód barvy?

Děkuji všem za odpověď

 
Odpovědět 14.11.2015 23:24
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:14.11.2015 23:29

Omlouvám se, již to mám.

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 14.11.2015 23:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.