Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:14.11.2015 23:24

Může mi někdo poradit, jak udělat, že po vybrání barvy v ColorDialog, se mi zobrazí v TextBoxu kód barvy?

Děkuji všem za odpověď

 
Odpovědět 14.11.2015 23:24
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:14.11.2015 23:29

Omlouvám se, již to mám.

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 14.11.2015 23:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.