Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:4.3.2014 14:41

Ahoj, napadlo mě, kdybych třeba vymyslel nějaký vlastní obrazkový formát (jenom příklad, nic takového nechystám :)), tak jak donutím systém otevírat soubor s touto příponou mým programem, popř. jak zpracuji soubor, který je aplikaci předám, nebo jak to vlastně funguje. Díky

Odpovědět 4.3.2014 14:41
I don't necessarily agree with everything I say.
Avatar
rwn
Člen
Avatar
Odpovídá na vesel.fil
rwn:4.3.2014 15:14

Mrkni asi na místní tutoriál http://www.itnetwork.cz/csharp/soubory

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 15:14
Co můžeš naprogramovat dnes, neodkládej na zítřek.
Avatar
Nahoru Odpovědět 4.3.2014 15:20
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:4.3.2014 20:18

Díky.

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 20:18
I don't necessarily agree with everything I say.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.