IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Jak otevřít soubor v mém programu?

V předchozím kvízu, Test znalostí C# .NET online, jsme si ověřili nabyté zkušenosti z kurzu.

Aktivity
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:4.3.2014 14:41

Ahoj, napadlo mě, kdybych třeba vymyslel nějaký vlastní obrazkový formát (jenom příklad, nic takového nechystám :)), tak jak donutím systém otevírat soubor s touto příponou mým programem, popř. jak zpracuji soubor, který je aplikaci předám, nebo jak to vlastně funguje. Díky

Odpovědět
4.3.2014 14:41
I don't necessarily agree with everything I say.
Avatar
rawen
Člen
Avatar
Odpovídá na vesel.fil
rawen:4.3.2014 15:14

Mrkni asi na místní tutoriál http://www.itnetwork.cz/csharp/soubory

Nahoru Odpovědět
4.3.2014 15:14
Co můžeš naprogramovat dnes, neodkládej na zítřek.
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:4.3.2014 20:18

Díky.

Nahoru Odpovědět
4.3.2014 20:18
I don't necessarily agree with everything I say.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.