Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Jak zvětšit okraj Pictureboxu

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Jak zvětšit okraj Pictureboxu American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 15:01

Mohl yb mi pomoct někdo? Jakým kódem zvětšit okraj PictureBoxu? Děkuji

 
Odpovědět 17.8.2015 15:01
Avatar
David Hanina
Člen
Avatar
David Hanina:17.8.2015 18:32

Nějak přesně nechápu co tím myslíš, ale okraje zvětšíš pomocí

pictureBox1.Width = 500;
pictureBox1.Height = 500;
 
Nahoru Odpovědět 17.8.2015 18:32
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 19:19

Promiň, myslel jsem tlouštku těch okrajů.

 
Nahoru Odpovědět 17.8.2015 19:19
Avatar
Michal Žůrek (misaz):17.8.2015 19:24

Windows Forms to neumožňují. Jediná možnost je že si rámeček vykreslíte sami při překreslování PictureBoxu.

Nahoru Odpovědět 17.8.2015 19:24
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 19:26

a v WPF to jde?

 
Nahoru Odpovědět 17.8.2015 19:26
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 19:51

A jde aspon pozměnit barva?

 
Nahoru Odpovědět 17.8.2015 19:51
Avatar
patrik.valkovic
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
patrik.valkovic:17.8.2015 20:01

Ano, we WPF to jde.

Nahoru Odpovědět 17.8.2015 20:01
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 20:09

A znáš kod prosím? děkuji

 
Nahoru Odpovědět 17.8.2015 20:09
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
Jan Vargovský:17.8.2015 20:24

Znáš google? Však se tu ptáš na každou sračku...

 
Nahoru Odpovědět  +1 17.8.2015 20:24
Avatar
Michal Žůrek (misaz):17.8.2015 20:29

na co chceš kód? Posledně když jsme ti ho dali jsi nebyl schopný ho ani zkopírovat do projektu. Proč tedy máme zase plýtvat časem nad něčím úplně stupidním, abys nám ještě vynadal jací jsme chytráci, že jsem ti neřekli kam to zkopírovat. Nauč se základy jazyka, všechno je zde popisováno v tutoriálech a ten zbytek najdeš v superrozsáhlé dokumentaci MSDN, kde mimochodem k rámečkům je příklad (Example) jak pro blbečky.

Nahoru Odpovědět  +1 17.8.2015 20:29
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 21:07

Neprosim ani jednoho z vas 2 o ten kod, tk se k tomu tak demente nevyjadrujte.

 
Nahoru Odpovědět 17.8.2015 21:07
Avatar
David Hanina
Člen
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
David Hanina:17.8.2015 21:19

Myslím, že nějak složitě patlat rámeček nemá cenu a lepší bude ho rovnou vykreslit na picture box, jak už psal Michal Žůrek (misaz)

 
Nahoru Odpovědět  +2 17.8.2015 21:19
Avatar
Michal Žůrek (misaz):17.8.2015 21:29

jestliže si grafik, tak máš nejjednodušší přejít na WPF, které umožňuje takovéto grafické srandičky. No jo, ale to by ses musel naučit XAML, že.

Nahoru Odpovědět 17.8.2015 21:29
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 21:52

Nevim proc nekoho ponizujes, tohle tema sem zacal slusne, tk se ty tky tk chovej

 
Nahoru Odpovědět 17.8.2015 21:52
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
Josef Kuchař (Pepa489):17.8.2015 22:10

Tohle nemá cenu, začni něco dělat a potom se zeptej na konkrétní problém, který budeš mít ;)

Nahoru Odpovědět  +1 17.8.2015 22:10
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Štefan Pružinský:17.8.2015 22:13

Musím sa David Mlčoch zastať. Nemusel by si reagovať tak expresívne. Na druhej strane by David Mlčoch mohol taktiež prejaviť potrebnú dávku viditeľnej snahy... Na fóre sa snažíme poradiť, priviesť k riešeniu... :)

Nahoru Odpovědět 17.8.2015 22:13
Najefektívnejším spôsobom debuggingu je modlitba. :)
Avatar
Odpovídá na Štefan Pružinský
Michal Žůrek (misaz):17.8.2015 22:16

jeho snaha skončila už u toho aby si po sobě přečetl co napsal než to odešle. Navíc už tu 3× řečiš, že potřebuje něco ostylovat. Minule to byl myslím rámeček okna.

Nahoru Odpovědět  ±0 17.8.2015 22:16
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:17.8.2015 23:00

Ne moje snaha neskončila u tohoto, píšu bez diakritiky, protože se nebudu zdržovat kvůli tvým stupidním argumentům. A jestliže se ti toto vlákno nelíbí, tak mi polib prdel a nepiš sem. Minule sem se dokonce i za své jednání omluvil, tentokrát se nemám za co omlouvat, bezdůvodně si mě začal urážet, jen proto, že potřebuju na té vaší "Největší' síti poradit od zkušených (Mezi které neřadím tebe). A pokud vím, od toho tu ta vaše stránka je a ne na to, aby byl člověk kterej potřebuje pomoct pomlouvám.

 
Nahoru Odpovědět  -1 17.8.2015 23:00
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
Jan Vargovský:17.8.2015 23:09

99% tvých dotazů najdeš na googlu za pár sekund. Místo toho se tu ptáš na fóru už nějakou dobu a lidi už to nebaví. Ještě k tomu, když ti někdo dá řešeni až pod nos, tak ti to ani tak nestačí a ještě chceš založit projekt a nejlépe napsat celou aplikaci, pak se nediv, že jsou lidi arogantní.

 
Nahoru Odpovědět  +3 17.8.2015 23:09
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 19 zpráv z 19.