Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:24.8.2012 13:28

Dobrý den,
po mnohých přechodech aktuálně přecházím ze šňury do MVC (v ASP.NET). No a mám dilema s metodou Timer_Tick. Má jediný příkaz, který mění text v labelu v Master Page. Dal jsem to tedy přímo do (Master Page) stránky pomocí tagu "script". Ovšem to mi není bráno... Tak kam s ní? Děkuji.

 
Odpovědět
24.8.2012 13:28
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
matesax:24.8.2012 13:29

Timer je vytvořen též v Master Page...

 
Nahoru Odpovědět
24.8.2012 13:29
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:24.8.2012 13:40

Timer na webu co mění label? To úplně nechápu.

Nahoru Odpovědět
24.8.2012 13:40
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:24.8.2012 14:02

Hodiny... :)

 
Nahoru Odpovědět
24.8.2012 14:02
Avatar
Drahomír Hanák
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Drahomír Hanák:24.8.2012 14:08

Tak to se řeší u klienta, ne? Nehledě na to, že pokud neděláš web na typu http://presnycas.eu/, tak jsou hodiny celkem zbytečné :)

 
Nahoru Odpovědět
24.8.2012 14:08
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
matesax:24.8.2012 14:12

Mám to tam jen pro efekt... Ano řeší - píšu něco o tom? :) Ve šňuře mi vše šlapalo - teď ale nemám C# část stránky - a vytvářet ji kvůli jedné metodě - a právě vůbec nevím, jestli se to v MVC dělá - pořád mám trochu bordel kam co v MVC dávat - proto se ptám...

 
Nahoru Odpovědět
24.8.2012 14:12
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
matesax:24.8.2012 14:13

A kdyby byl problém v tom, že to mám na serveru, tak by se mi tam alespoň jednou text dal - ale label je prázdný...

 
Nahoru Odpovědět
24.8.2012 14:13
Avatar
Lako
Neregistrovaný
Avatar
Lako:26.5.2013 18:15

No. Taky tohle zjišťuji a jde to například tak, že umístíš tu timer do metody Application_Start v global.asax..
Asi to nebude uplně čísté, ale běží to. Kdyby jsi přišel na něco lepšího, dej vědět.

 
Nahoru Odpovědět
26.5.2013 18:15
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lako
matesax:26.5.2013 18:17

Vyřešil jsem to jak lokálně - JS. Tak i AJAX - jen se mi nelíbí funkčnost AJAXu v ASP.NET...

 
Nahoru Odpovědět
26.5.2013 18:17
Avatar
Odpovídá na matesax
Michal Žůrek - misaz:26.5.2013 19:02

Co konkrétně?

 
Nahoru Odpovědět
26.5.2013 19:02
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
matesax:26.5.2013 20:27

Řešení přes objekty. (UpdatePanel, dddToolkit) Někdy to dost zjednduší - ale někdy jen přitíží...

Editováno 26.5.2013 20:29
 
Nahoru Odpovědět
26.5.2013 20:27
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.