Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy

Diskuze: Kódování: ÄŚeskĂ© BudÄ›jovice - co s tím?

Aktivity (5)
Avatar
Lako
Neregistrovaný
Avatar
Lako:31.5.2013 12:07

Zdravím.
Mám stránky, které mi sosají html. Html má charse v utf8.
sosám ho pomocí Linq to Html -> http://www.superstarcoders.com/…to-html.aspx
ukládám věci do dtb, ale už předtím je místo českých budějovic ÄŚeskĂ© BudÄ›jovice..
Co s tím?
Děkuji

 
Odpovědět
31.5.2013 12:07
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lako
Kit:31.5.2013 12:38

Záleží na typu DB. Do MySQL musíš vždy po každém otevření nejprve zadat

SET NAMES utf8;
Nahoru Odpovědět
31.5.2013 12:38
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.