Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Konzole

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Konzole American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:18.1.2013 21:12

Dobrý den,
mám pár dotazů na konzoli. Má .NET metodu na vypsání dlouhého textu po částech - nebo prostě, aby se mi podařilo vypsat dlouhý text a nepřijít o začátek... A takové ty lišty v Linuxu - minimálně dolní lišta + dialog - to si musím udělat sám? Děkuji.

 
Odpovědět 18.1.2013 21:12
Avatar
lcet.m
Člen
Avatar
lcet.m:19.1.2013 0:22

Musíš udělat sám. Ovšem tak dlouhý text ti z konzole stejně asi nikdo číst nebude.

 
Nahoru Odpovědět 19.1.2013 0:22
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lcet.m
matesax:19.1.2013 6:56

Například prohlížeč Elinks je velice oblíbený - a problém s tím nemá...

 
Nahoru Odpovědět 19.1.2013 6:56
Avatar
Luboš Běhounek (Satik):19.1.2013 10:30

.NET s velikostí konzole problém nemá, problém s tím má konzole, která má omezeně velký buffer, který je nastavený na docela malé číslo.

Nahoru Odpovědět 19.1.2013 10:30
:)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
matesax:19.1.2013 10:47

Však - já chci stejně tu dolní lištu - takže si spočítám optimální počet řádků - a v těch budu substringovat...

 
Nahoru Odpovědět 19.1.2013 10:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.