Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
Michael Olšavský:19.11.2012 21:34

Dá se nějakým způsobem získat názvy ( + adresy) videí z youtube a ty poté uložit do kolekce list? Třeba prvních deset videí z dané kategorie.

 
Odpovědět
19.11.2012 21:34
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michael Olšavský
matesax:19.11.2012 21:52

Tak uložení je jedna věc a získání ta druhá. Uložení ať už do proměnné, či jinam, proto můžeme vypustit. A získání - vzhledem k tomou, že videa na Youtube nejsou v nějaké jedné sekci, můžeš získání provést na základě nějakého filtru - tedy pomocí vyhledávacího pole, takže by jsi to získal po odeslání Input textu (TextBoxu) - formulářem... Ovšem to by jsi získal celou HTML stránku - a z ní by jsi to musel nějak vycucnout. A asi nepůjde získat jen čistý výpis URL (Leda pomocí Google Search.). V čem vůbec - jaký projekt to máš?

Editováno 19.11.2012 21:54
 
Nahoru Odpovědět
19.11.2012 21:52
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michael Olšavský
David Čápka:20.11.2012 11:27

Youtube má nějaké API, nevím, co umí, ale určitě ho prostuduj: https://developers.google.com/youtube/

Nahoru Odpovědět
20.11.2012 11:27
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Michael Olšavský:20.11.2012 18:37

No dělám na přehrávači hudby a videa(Metro UI) a chtěl jsem tam nějak přidat nějaké online mp3 a videa. Je to jen takový pokus. Taky jsem zjistil, že metro aplikace jsou značně omezené(nedají se použít některé reference z normálních windows(Window­s.Forms,....).

Klidně by mi stačil nějaký jiný seznam hudby, webová stránka... z které by se to dalo spouštět.

To API zkusím nastudovat.

 
Nahoru Odpovědět
20.11.2012 18:37
Avatar
Michael Olšavský:20.11.2012 18:57

Ještě mě napadlo jetsli by to neělo přes PHP nebo Javascript.

 
Nahoru Odpovědět
20.11.2012 18:57
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michael Olšavský
David Čápka:20.11.2012 20:35

Tak si ta videa prostě stáhni ze svého webu a poté přehraj, určitě tam nějaký player je, co to bude umět a stahovat soubory také musí jít. K jejich správě si můžeš napsat nějaký PHP skript, co ti vrátí třeba URL adresy nejnovějších podle kategorie.

Nahoru Odpovědět
20.11.2012 20:35
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.