Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount 50 + hiring
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Зайчик:31.1.2013 18:01

Ahoj, mám takový problém a jak jinak než opět s listviewem. Jelikož jsem aplikaci celou přepisoval kvůli tomu, že jsem po dokončení alfa verze zjistil, že file systém nefunguje tak, jak by měl. Dělalo to bordel v celé aplikaci. Teď už to mám opět hotové a jsem daleko dál než předtím. Ale dneska jsem si všimnul nepříjemného bugu a nevím jak to vyřešit. Googlil jsem ale nic... před přepsáním celé aplikace fungovalo vše jak mělo, po přepsání jde vše ostatní ale tohle prostě ne a ne jít. Když do listviewu přidám více itemů tak, aby už se zobrazil scoll bar tak se mi itemy začnou házet vlastně vedle těch ostatních a ne pod ně. Což je dost nepraktické a pro mě nežádoucí. Moje otázky zní:

  1. Dá se nějak ten spodní scroll bar vypnout a jak?
  2. Jak docílím toho, aby se mi neházeli itemy vedle, ale pořád pod sebe?

view u listviewu používám - List, používal jsem SmallIcon, ale to bylo ještě horší. Tile ani Details nepoužívám protože mi potom nefunguje drawitem. LargeIcon nepřichází v úvahu. Verze frameworku 2.0

Věděl by někdo jak na to? Předem díky za odpověď.

Editováno 31.1.2013 18:03
Odpovědět
31.1.2013 18:01
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Зайчик:31.1.2013 18:01

ještě přidávám obrázky aby bylo jasné co myslím.

Nahoru Odpovědět
31.1.2013 18:01
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Зайчик
David Jančík:31.1.2013 18:05

Už nevim co sme tam nastavoval, ale zkus Scrollable = true

Nahoru Odpovědět
31.1.2013 18:05
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Зайчик:31.1.2013 18:08

To je jen povolení scrollu... ten já potřebuju :) true mám, ale tím se právě povolí jak spodní tak boční scroll. ( na to jestli je to pod sebe nebo vedle sebe to nemá vliv )

Nahoru Odpovědět
31.1.2013 18:08
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Зайчик
David Jančík:31.1.2013 18:13

Tak si tam daj View = View.Tile a nastav mu menší výšku TileSize.

Nahoru Odpovědět
31.1.2013 18:13
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Зайчик:31.1.2013 18:13

Hm , napadlo mě že předtím jsem tam sypal ikonky, ale jelikož jsem je potom vykresloval sám tak jsme je v nový verzi dal pryč. Takže jsem tam nahrál ikonku 16x16 a view - SmallIcon a hází se to pod sebe no koho by to napadlo že to bude tím. Tak kdyby měl někdo stejný problém někdy.. tak je to tu :D

Nahoru Odpovědět
31.1.2013 18:13
Коммунизм для нашего будущего!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.