Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer

Diskuze: ListView se soubory a složkami

Aktivity (5)
Avatar
Paradise
Redaktor
Avatar
Paradise:18.6.2013 18:38

Zdravím, tvořím jednoduchý souborový manažer, ale prostě nemůžu přijít na to, jak poznat, jestli je označená položka soubor nebo složka? Jde to vůbec?

Díky

 
Odpovědět
18.6.2013 18:38
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Paradise
David Čápka:18.6.2013 19:15

Tak když to ListView plníš tak snad víš co do něj dáváš, ne? :P

Nahoru Odpovědět
18.6.2013 19:15
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Paradise
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Paradise:18.6.2013 19:21

No právě tam kombinuju soubory a složky.

 
Nahoru Odpovědět
18.6.2013 19:21
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Paradise
David Čápka:18.6.2013 19:35

A proč si ke každé položce neuložíš jestli je to soubor nebo složka?

Nahoru Odpovědět
18.6.2013 19:35
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Paradise
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Paradise:18.6.2013 19:48

Nojo na Tag jsem zapomněl. Už to jde, díky.

 
Nahoru Odpovědět
18.6.2013 19:48
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.