Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Loggin

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Loggin American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:2.10.2013 8:35

Zkoušel jsem napsat program, který slouží jako přihlašovací formulář. Po zadání jména, hesla a kliknutí Loggin se program přesune do dalšího okna, kde chci vypsat jméno, ale nejde mi to. Už jsem zkoušel snad vše! Problém vidím v

public abstract class Account : Form1

. Pravděpodobně právě kvůli **abstract ** nejde vytvořit nová instance.

Projekt:
http://uloz.to/…2/loggin-rar

Zde je kód:
Form1.cs

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace Dědičnost
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }
        /// <summary>
        /// Je uživatel přihlášen?
        /// </summary>
        protected bool logged = false;
        /// <summary>
        /// Nový Form2
        /// </summary>
        protected void NewForm2()
        {
            this.Hide();
            Form2 newForm2 = new Form2();
            newForm2.Show();
        }

        private void loggin_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            if(user.Checked)
            {
                Account newUser = new User(accountName.Text, accountPassword.Text);
                newUser.Loggin();
                if (newUser.logged == true)
                    NewForm2();
            }
            else if(admin.Checked)
            {
                Account newAdmin = new Admin(accountName.Text, accountPassword.Text);
                newAdmin.Loggin();
                if (newAdmin.logged == true)
                    NewForm2();
            }
        }

        private void exit_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            Close();
        }
    }
    // ACCOUNT:
    public abstract class Account : Form1
    {
        /// <summary>
        /// Jméno účtu
        /// </summary>
        public string name { get; private set; }
        /// <summary>
        /// Heslo účtu
        /// </summary>
        public string password { get; private set; }
        /// <summary>
        /// Nová instance ÚČTU
        /// </summary>
        public Account(string name, string password)
        {
            this.name = name.ToUpper();
            this.password = password.ToUpper();
        }
        /// <summary>
        /// Využití polymorfismu
        /// VIRTUAL - zástupce (přepisovaná metoda)
        /// </summary>
        public virtual void Loggin()
        {}
    }
    // USER:
    public class User : Account
    {
        /// <summary>
        /// Nová instance UŽIVATELE
        /// </summary>
        public User(string name, string password): base(name, password)
        {}
        /// <summary>
        /// Přepsání metody Loggin pro UŽIVATELE:
        /// </summary>
        public override void Loggin()
        {
            logged = true;
            MessageBox.Show(String.Format("Ahoj uživateli {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
        }
    }
    // ADMIN:
    public class Admin : Account
    {
        /// <summary>
        /// Nová instance ADMINA
        /// </summary>
        public Admin(string name, string password): base(name, password)
        {}
        /// <summary>
        /// Přepsání metody Loggin pro ADMINA
        /// </summary>
        public override void Loggin()
        {
            if ((name == "ADMIN") && (password == "HESLO"))
            {
                logged = true;
                MessageBox.Show(String.Format("Ahoj admine {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
            }
            else
            {
                MessageBox.Show("Zadal jste špatné přihlašovací údaje nebo nejste admin!");
            }
        }
    }
}
 
Odpovědět 2.10.2013 8:35
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Jan Vargovský:2.10.2013 9:13

Proč zase dědí třída Account z formu?

 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 9:13
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
noName:2.10.2013 10:03

Aby sdílela proměnnou:

protected bool logged = false;
 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:03
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:2.10.2013 10:05

logged Form1=>Account=>U­ser/Admin

 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:05
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na noName
David Čápka:2.10.2013 10:07

Odkdy je logged vlastností formuláře? To snad patří uživateli. Zkus to napsat objektově.

Nahoru Odpovědět  +1 2.10.2013 10:07
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:2.10.2013 10:38

Tak jsem to přepsal, ale nikdo mi stejně nezodpověděl moji otázku. Proč, když chci proměnnou name z Form1 zobrazit na Form2, tak to nejde. Já bych to udělal tak, že bych si vytvořil novou instanci třídy Admin a z ni pak čerpal, jenže

Account acc = new Account();

nelze vytvořit.

 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:38
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:2.10.2013 10:40
public partial class Form1 : Form
{
    public Form1()
    {
        InitializeComponent();
    }

    /// <summary>
    /// Nový Form2
    /// </summary>
    protected void NewForm2()
    {
        this.Hide();
        Form2 newForm2 = new Form2();
        newForm2.Show();
    }

    private void loggin_Click(object sender, EventArgs e)
    {
        if(user.Checked)
        {
            Account newUser = new User(accountName.Text, accountPassword.Text);
            newUser.Loggin();
            newUser.logged = true;
            if (newUser.logged == true)
                NewForm2();
        }
        else if(admin.Checked)
        {
            Account newAdmin = new Admin(accountName.Text, accountPassword.Text);
            newAdmin.Loggin();
            if (newAdmin.logged == true)
                NewForm2();
        }
    }

    private void exit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
        Close();
    }
}
// ACCOUNT:
public abstract class Account
{
    /// <summary>
    /// Jméno účtu
    /// </summary>
    public string name { get; private set; }
    /// <summary>
    /// Heslo účtu
    /// </summary>
    public string password { get; private set; }
    /// <summary>
    /// Je uživatel přihlášen?
    /// </summary>
    public bool logged { get; set; }
    /// <summary>
    /// Nová instance ÚČTU
    /// </summary>
    public Account(string name, string password)
    {
        this.name = name.ToUpper();
        this.password = password.ToUpper();
    }
    /// <summary>
    /// Využití polymorfismu
    /// VIRTUAL - zástupce (přepisovaná metoda)
    /// </summary>
    public virtual void Loggin()
    {}
}
// USER:
public class User : Account
{
    /// <summary>
    /// Nová instance UŽIVATELE
    /// </summary>
    public User(string name, string password): base(name, password)
    {}
    /// <summary>
    /// Přepsání metody Loggin pro UŽIVATELE:
    /// </summary>
    public override void Loggin()
    {
        logged = true;
        MessageBox.Show(String.Format("Ahoj uživateli {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
    }
}
// ADMIN:
public class Admin : Account
{
    /// <summary>
    /// Nová instance ADMINA
    /// </summary>
    public Admin(string name, string password): base(name, password)
    {}
    /// <summary>
    /// Přepsání metody Loggin pro ADMINA
    /// </summary>
    public override void Loggin()
    {
        if ((name == "ADMIN") && (password == "HESLO"))
        {
            logged = true;
            MessageBox.Show(String.Format("Ahoj admine {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
        }
        else
        {
            logged = false;
            MessageBox.Show("Zadal jste špatné přihlašovací údaje nebo nejste admin!");
        }
    }
}
 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:40
Avatar
Odpovídá na noName
Luboš Běhounek (Satik):2.10.2013 10:40

Projdi si tutoriály tady na Devbooku, tohle by bylo na dlouho...

Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:40
:)
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Jan Vargovský:2.10.2013 10:43

Odpoledne v prográmku ti sepišu co je natom blbě

Editováno 2.10.2013 10:44
 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:43
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:2.10.2013 10:49

To jsem to napsal tak špatně? :( Je tam moc chyb?

To: p4koo - Děkuji. Opravdu si vážím toho, že se mnou ztrácíš čas.

 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:49
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na noName
Petr Nymsa:2.10.2013 10:51

Bohužel tam je mnoho chyb. Předpokládám že nevíš co dělá klíčové slovo abstract ??

Celý návrh je špatně. Do začátku poradím. Snaž se to udělat co nejjednodušeji a postupně přijdeš na to jak to vylepšit. Uděláš si třídu Uživatel, kteýr bude mít jméno, heslo a bool přihlášen. Tuto třídu udělej podle návrhu správně -> použij vlastnosti apod.

Až budeš mít tohle, postni nám to sem a poradíme dál :)

Nahoru Odpovědět 2.10.2013 10:51
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na noName
Jan Vargovský:2.10.2013 14:43
protected bool logged = false;

To, že od té třídy dědíš, neznamená že je ta proměnná globální a bude všude stejná. Pro každou instanci se tvoří nová paměť, takže ty proměnné nejsou nijak sdílené atd. ty klidně můžeš mít 10 instancí, kde je nějaká bool logged a každá bude mít jinačí hodnotu.

Account acc = new Account();

Když je něco abstraktní, tak je to pouze nějaký vzor. Takže buď ho použiješ jako interface a nebo jako předka v nějaké další implementaci třídy.

public virtual void Loggin(){}

Tohle by mělo být abstraktní, protože to nemá žádnou implementaci => v děděné třídě jí pak musíš implementovat (overridnout)

Potom nějaké blbosti co vidím v kódu např.:

newUser.logged = true;
            if (newUser.logged == true)
                NewForm2();

ta podmínka tam ani být nemusí a jen to stačí zavolat.

Zkus to znovu, popřípadě si opravdu pročti co které klíčové slova znamenají, takhle chaoticky používáš věci a nevíš jak fungují a je to (dle mě) na tebe příliš složité. Navíc jde vidět, že jsi ani nečetl žádný tutorial a nevíš ani co je to instance atd.

 
Nahoru Odpovědět  +1 2.10.2013 14:43
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:2.10.2013 20:23

1)

newUser.logged = true;
            if (newUser.logged == true)
                NewForm2();

Toto tam vůbec nemělo být, to byl překlep:

newUser.logged = true;

2)

public virtual void Loggin(){}

Máš pravdu, má to být takto:

public abstract void Loggin()

A nesmí obsahovat

{}

, protože překladač to nepřeloží

  1. Vím co je to instance... Jen jsem se asi špatně vyjádřil
 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 20:23
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:2.10.2013 20:51
public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }
        /// <summary>
        /// Nový Form2
        /// </summary>
        protected void NewForm2()
        {
            this.Hide();
            Form2 newForm2 = new Form2();
            newForm2.Show();
        }

        private void loggin_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            if(user.Checked)
            {
                Account newUser = new User(accountName.Text, accountPassword.Text);
                newUser.Loggin();
                if (newUser.logged == true)
                    NewForm2();
            }
            else if(admin.Checked)
            {
                Account newAdmin = new Admin(accountName.Text, accountPassword.Text);
                newAdmin.Loggin();
                if (newAdmin.logged == true)
                    NewForm2();
            }
        }

        private void exit_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            Application.Exit();
        }
    }
    // ACCOUNT:
    public abstract class Account
    {
        /// <summary>
        /// Jméno účtu
        /// </summary>
        public string name { get; private set; }
        /// <summary>
        /// Heslo účtu
        /// </summary>
        public string password { get; private set; }
        /// <summary>
        /// Je uživatel přihlášen?
        /// </summary>
        public bool logged;
        /// <summary>
        /// Nová instance ÚČTU
        /// </summary>
        public Account(string name, string password)
        {
            this.name = name.ToUpper();
            this.password = password.ToUpper();
        }
        /// <summary>
        /// ABSTRACT - vzor (nemé tělo => žádná implementace )
        /// Využití polymorfismu (přepisovaná metoda)
        /// </summary>
        public abstract void Loggin();
    }
    // USER:
    public class User : Account
    {
        /// <summary>
        /// Nová instance UŽIVATELE
        /// </summary>
        public User(string name, string password): base(name, password)
        {}
        /// <summary>
        /// Přepsání metody Loggin pro UŽIVATELE:
        /// </summary>
        public override void Loggin()
        {
            logged = true;
            MessageBox.Show(String.Format("Ahoj uživateli {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
        }
    }
    // ADMIN:
    public class Admin : Account
    {
        /// <summary>
        /// Nová instance ADMINA
        /// </summary>
        public Admin(string name, string password): base(name, password)
        {}
        /// <summary>
        /// Přepsání metody Loggin pro ADMINA
        /// </summary>
        public override void Loggin()
        {
            if ((name == "ADMIN") && (password == "HESLO"))
            {
                logged = true;
                MessageBox.Show(String.Format("Ahoj admine {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
            }
            else
            {
                logged = false;
                MessageBox.Show("Zadal jste špatné přihlašovací údaje nebo nejste admin!");
            }
        }
    }

POPIS:

  1. Klik na tlačítko Loggin
  2. Podle chackBoxu vybere typ účtu
  3. Vytvoří se instance
  4. Zavolá se metoda Loggin() dle typu účtu
  5. Pokud bylo zadáno správné heslo nastaví proměnnou logged na true
  6. Pokud je logged == true zavolá se metoda NewForm2

Nechápu, co se vám na mém kódu nelíbí. Nebo teď je to OK?

 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 20:51
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na noName
Kit:2.10.2013 21:04

Můžeš pro mne něco udělat? Zlikviduj prosím ty nesmyslné komentáře. Snižují přehlednost tvého programu. Až se ty komentáře naučíš psát, tak je tam klidně zase dávej.

Nahoru Odpovědět  +1 2.10.2013 21:04
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na noName
Jan Vargovský:2.10.2013 21:22

To, že nevíš co je instance sem vydedukoval z toho nesmyslného dědění formu.

Proč jednou používáš na zveřejnění proměnných vlastnosti a pak to prostě hodíš jen tak public?

protected modifikator na tu metodu NewForm2() trošku nechápu proč je protected ?

Proč první nastavuješ bool logged mimo třídu a pak když voláš metodu Loggin() tak jí nastavuješ znova ? Když už, tak bych tam dal podmínku, jestli náhodou není přihlášený. (oznamování o tom, že jsem se přihlasil pomocí message boxu, ten sw by byl pryč během pár minut)

if(!logged)
{
logged = true;
TODO: ...
}

Celkově ten objektový návrh je celkem zbytečně rozsáhlý. Stačilo by udělat třídu User, dát tam jednotlivé vlastnosti, virtualní metodu na log in a pak udělat třídu admin, která dědí z třídy User, přepsat metodu a máš kód o 90% kratší.

Nevím, jestli ti chybí implementovat nějaký rozdíl mezi adminem a klasickým uživatelem, ale ať se přihlásím tak nebo tak, tak se mi otevře pořád stejný form.

EDIT: S tím co napsal kit ofc souhlasím.

Editováno 2.10.2013 21:22
 
Nahoru Odpovědět 2.10.2013 21:22
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:3.10.2013 8:55
  1. U proměnné logged potřebuji z venku čtení i zápis a je jedno jestli napíši:
public bool logged;

nebo

public bool logged { get; set }

U proměnných name a password potřebuji z venku pouze čtení proto jsem použil vlastnosti, kde jsem si nastavil, že z venku mohu jen číst.

public string password { get; private set; }
3)
public string name { get; private set; }

2)

protected void NewForm2()

Místo protected stačí private, protože tuto metodu volám pouze ve Form1 (metoda NewForm2 je ve třídě Form1)

  1. MessageBox tam být vůbec nemusí...
  2. A co se týče rozsáhlosti programu, tak je to schválně... Tento program jsem začal psát z jediného důvodu - abych si procvičil své (zatím velice omezené) zkušenosti.
  3. Mě ty komentáře pomáhají. Když používám více proměnných se stejným jménem, stačí když si na něj najedu myší a podle komentáře hned vím, o kterou proměnnou jde.
 
Nahoru Odpovědět 3.10.2013 8:55
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na noName
David Čápka:3.10.2013 10:19

Je to už trochu lepší, ale pořád nic moc. Administrátor rozšiřuje uživatele, proto by z něj měl dědit, jelikož může to co user a něco navíc. Abstraktní třída se používá v případě, když by uživatel mohl něco, co nemůže administrátor a to se nestává.

Jsem rád, že už účet nedědí z formu, dávalo to asi takový smysl jako by kolibřík dědil z hrocha.

Celkově mám dojem, že jsi se nazpaměť naučil co je abstract nebo virtual, ale vůbec nechápeš proč se objekty vlastně používají. Udělal bys lépe, kdybys nepoužíval tyto pokročilé věci a raději pochopil princip OOP. Doufám, že jsi na tohle nepřišel z mých tutoriálů.

Nahoru Odpovědět 3.10.2013 10:19
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:3.10.2013 14:24

Myslím, že jsem konečně pochopil to, co se mi tu snažíte vysvětlit již od začátku... Zbytečně jsem si komplikoval život. Před chvílí jsem došel ze školy a za 5 minut jsem napsal nový kód. Teď se mlátím do hlavy, jak jsem mohl být tak slepý :D :[ Mrkněte na to:

public partial class Form1 : Form
{
    public Form1()
    {
        InitializeComponent();
    }
    /// <summary>
    /// Nový Form2
    /// </summary>
    private void NewForm2()
    {
        this.Hide();
        Form2 newForm2 = new Form2();
        newForm2.Show();
    }

    private void loggin_Click(object sender, EventArgs e)
    {
        if (user.Checked)
        {
            User newUser = new User(accountName.Text, accountPassword.Text);
            newUser.Loggin();
            if (newUser.logged)
                NewForm2();
        }
        else if (admin.Checked)
        {
            User newAdmin = new Admin(accountName.Text, accountPassword.Text);
            newAdmin.Loggin();
            if (newAdmin.logged)
                NewForm2();
        }
    }

    private void exit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
        Application.Exit();
    }
}
// USER
public class User
{
    /// <summary>
    /// Jméno účtu
    /// </summary>
    public string name { get; private set; }
    /// <summary>
    /// Heslo účtu
    /// </summary>
    public string password { get; private set; }
    /// <summary>
    /// Je uživatel přihlášen?
    /// </summary>
    public bool logged;

    public User(string name, string password)
    {
        this.name = name.ToUpper();
        this.password = password.ToUpper();
    }

    public virtual void Loggin()
    {
        logged = true;
        MessageBox.Show(String.Format("Ahoj uživateli {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
    }
}
// ADMIN
public class Admin : User
{
    public Admin(string name, string password):base(name, password)
    {
    }
    public override void Loggin()
    {
        if ((name == "ADMIN") && (password == "HESLO"))
        {
            logged = true;
            MessageBox.Show(String.Format("Ahoj admine {0}. Tvé heslo je: {1}.", name, password));
        }
        else
        {
            logged = false;
            MessageBox.Show("Zadal jste špatné přihlašovací údaje nebo nejste admin!");
        }
    }
}
 
Nahoru Odpovědět 3.10.2013 14:24
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na noName
Jan Vargovský:3.10.2013 17:09

Nenapsal jsem to předtím, ale nevadí - pokrok. Každopádně psát uživateli jméno a heslo po tom co se přihlásil mi přijde trošku nahlavu. To přihlašování, že se 5x přihlásíš pod stejným jménem je trošku fail programátora, přečti si co jsem psal nahoře a zkus to doimplementovat.

Teď ještě abys dodržoval konvence C# a bude to fajn.

Editováno 3.10.2013 17:12
 
Nahoru Odpovědět 3.10.2013 17:09
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na noName
Petr Nymsa:3.10.2013 17:18

Ono už je to lepší , ale zároveň to je stále špatně. Třída Admin by měla být něčím odlišná od běžného uživatele. měla by poskytovat více práv tomu, kdo je Admin. Ověření přihlášení / odhlášení může být uvnitř třídy, ALE je tu jeden nesmysl.

To budeš zakládat vždy novou instanci třídy Admin, při každém pokusu o přihlášení ?

V konstruktoru předáš heslo a jméno, které správně patří uživateli. Metodě Login dej ještě dva parametry -> pass a username. A tyhle parametry předávej jako přihlášení. Zbytek už si snad domyslíš proč ti to takhle píšu a co s tím

Nahoru Odpovědět 3.10.2013 17:18
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jakub Lásko[Saarix]:3.10.2013 17:54

Zirko má pravdu eště bych si tam poupravil to, že když je newUser prázdný, tak se vytvoří instance Uživatele/Admina, ale opakovat to vždy je zbytečné. Ale eště radši bych to dal někam k registraci a zde ověřoval z listu registrovaných :-)

Nahoru Odpovědět 3.10.2013 17:54
Časem je vše možné.
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:4.10.2013 14:58

Opravdu jsem si teď ověřil, že každé vytvoření nové instance zbytečně plní operační paměť. Tak snad jsem to vyřešil :D

public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }
        private void NewForm2()
        {
            this.Hide();
            Form2 newForm2 = new Form2();
            newForm2.Show();
        }
        private void loggin_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            if ((user.Checked) && (accountName.Text.ToUpper() == "USER") && (accountPassword.Text.ToUpper() == "HESLO"))
            {
                User newUser = new User(accountName.Text, accountPassword.Text);
                newUser.Loggin();
                if (newUser.logged)
                    NewForm2();
            }
            /////////////////////
            else if ((admin.Checked) && (accountName.Text.ToUpper() == "ADMIN") && (accountPassword.Text.ToUpper() == "HESLO"))
            {
                User newAdmin = new Admin(accountName.Text, accountPassword.Text);
                newAdmin.Loggin();
                if (newAdmin.logged)
                    NewForm2();
            }
            else
                MessageBox.Show("Zadal jste špatné přihlašovací údaje!");
        }

        private void exit_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            Application.Exit();
        }
    }
    // USER
    public class User
    {
        public string name { get; private set; }
        public string password { get; private set; }
        public string account;
        public bool logged;

        public User(string name, string password)
        {
            this.name = name.ToUpper();
            this.password = password.ToUpper();
        }

        public virtual void Loggin()
        {
            account = "USER";
            logged = true;
        }
    }
    // ADMIN
    public class Admin : User
    {
        public Admin(string name, string password):base(name, password)
        {
        }
        public override void Loggin()
        {
            account = "ADMIN";
            logged = true;
        }
    }
 
Nahoru Odpovědět 4.10.2013 14:58
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:4.10.2013 15:00

User se od Admina liší typem účtu. Toho budu využívat ve Form2, protože podle typu účtu se přidělí práva.

 
Nahoru Odpovědět 4.10.2013 15:00
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:5.10.2013 11:22

Co na to říkáte?

 
Nahoru Odpovědět 5.10.2013 11:22
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:7.10.2013 9:01

?

 
Nahoru Odpovědět 7.10.2013 9:01
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět  +2 7.10.2013 9:44
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:7.10.2013 20:45

To mi opravdu nikdo nic neodepíšete? :(

 
Nahoru Odpovědět 7.10.2013 20:45
Avatar

Člen
Avatar
:10.10.2013 22:30

Co chceš abychom ti odepsali?
Pokud to funguje, tak je to dobře, pokud ne, tak je to špatně a mělo by se s tím něco dělat :D

 
Nahoru Odpovědět  -1 10.10.2013 22:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 29 zpráv z 29.