Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022
Avatar
David
Člen
Avatar
David:24.6.2014 18:13

Dobrý den měl bych dotaz: Visual Basic: Jak mám udělat to když se aplikace zapne aby se měřila doba zapnuté aplikace + jak se aplikace vypne zapíše to do txt a jak se aplikace znovu zapne zase tu hodnotu načte a pokračuje s výpočtem...

 
Odpovědět
24.6.2014 18:13
Avatar
Jan Vargovský
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David
Jan Vargovský:24.6.2014 18:28

Zapneš - uložíš si aktuální čas
Vypneš - odečteš od aktuálního času ten kdy jsi program zapnul a tam to budeš počítat třeba v nějakých minutách, sekundách nebo v čem chceš ty.

Zápis do souboru:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/1t4kyezf.aspx

Čtení ze souboru:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/a77w6kkx.aspx
 
Nahoru Odpovědět
24.6.2014 18:28
Avatar
David
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
David:24.6.2014 18:37

Díky, (Zapneš - uložíš si aktuální čas
Vypneš - odečteš od aktuálního času ten kdy jsi program zapnul a tam to budeš počítat třeba v nějakých minutách, sekundách nebo v čem chceš ty.)
Toto mi stačilo :-)
Nějak se mi na to nevzpomnělo :D

 
Nahoru Odpovědět
24.6.2014 18:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.