Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
Filip Macháček:23.12.2015 11:42

Zdarvim neví někdo jak pomocí c# změřit rychlost downloadu a uploadu?
díky za odpovědi :D

 
Odpovědět
23.12.2015 11:42
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Filip Macháček
Adam Ježek:23.12.2015 11:43

Byl tu na to machr, zkusim se ti podivat.

Nahoru Odpovědět
23.12.2015 11:43
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
Filip Macháček:23.12.2015 11:44

na c# ?

 
Nahoru Odpovědět
23.12.2015 11:44
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Filip Macháček
Adam Ježek:23.12.2015 11:45

celkove na algoritmy, ale myslim ze c# tam byl taky a podstata je vsude stejna, zkus se kouknout
http://www.itnetwork.cz/…5851f1501768
//aha, tak je to jenom Java. ale princip mereni zustava

Editováno 23.12.2015 11:46
Nahoru Odpovědět
23.12.2015 11:45
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
Filip Macháček:23.12.2015 11:47

to je v JAVĚ :(

 
Nahoru Odpovědět
23.12.2015 11:47
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Filip Macháček
Adam Ježek:23.12.2015 11:57

Toho jsem si take vsimnul, ale princip zustava stejny. Snad necekas ze ti tady nekdo napise hotovy program. Taky si moh dostat odpoved: stahni si nejaky soubor, zmer jak dlouho to trvalo, a pak ho uploaduj zpatky a zmer to.
Taky sis moh napsat do Googlu "C# measure interner speed".
Java a C# jsou si dosti podobne, nemelo by ti delat problem to prepsat do C#.

Nahoru Odpovědět
23.12.2015 11:57
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.