dodání ihned! nové
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. Zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
PHP week
Avatar
Scrouty
Člen
Avatar
Scrouty:17.4.2014 23:13

Potreboval bych jeste jednu radu, omlouvam se Vam, ze zakladam nove tema. Jedna se o to, jestli jde nejak udelat, aby se restartovalo jen Form2 , ktere mam vytvorene pres Form2 xxx = new Form2(); , myslim jako bez toho, aby se restartovala cela aplikace, jeste jednou diky za rady :)

Odpovědět
17.4.2014 23:13
Není důležité kolik ran jsi dostal, ale kolik jich ustojíš.
Avatar
Odpovídá na Scrouty
Jakub Lásko[Saarix]:18.4.2014 8:44

Zavři Form2 a znovu ho vytvoř... nebo restartuj věci vně Form2

Nahoru Odpovědět
18.4.2014 8:44
Časem je vše možné.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Scrouty
Michal Žůrek - misaz:18.4.2014 9:03

Zkus se zamyslet jestli není lepší ten form neresetovat jen si vrátit všechny proměnné formu do původního stavu.

 
Nahoru Odpovědět
18.4.2014 9:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.