Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022

Diskuze: Milionar C# - jeste jedna rada

Aktivity
Avatar
Scrouty
Člen
Avatar
Scrouty:17.4.2014 23:13

Potreboval bych jeste jednu radu, omlouvam se Vam, ze zakladam nove tema. Jedna se o to, jestli jde nejak udelat, aby se restartovalo jen Form2 , ktere mam vytvorene pres Form2 xxx = new Form2(); , myslim jako bez toho, aby se restartovala cela aplikace, jeste jednou diky za rady :)

Odpovědět
17.4.2014 23:13
Není důležité kolik ran jsi dostal, ale kolik jich ustojíš.
Avatar
Odpovídá na Scrouty
Jakub Lásko[Saarix]:18.4.2014 8:44

Zavři Form2 a znovu ho vytvoř... nebo restartuj věci vně Form2

Nahoru Odpovědět
18.4.2014 8:44
Časem je vše možné.
Avatar
Odpovídá na Scrouty
Michal Žůrek - misaz:18.4.2014 9:03

Zkus se zamyslet jestli není lepší ten form neresetovat jen si vrátit všechny proměnné formu do původního stavu.

 
Nahoru Odpovědět
18.4.2014 9:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.