Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:21.7.2012 14:54

Zdravím,jak pomocí příkazu minimalizovat aplikaci ?

Odpovědět
21.7.2012 14:54
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Daniel Vítek:21.7.2012 14:59

Už jsem to vyřešil...:D

Nahoru Odpovědět
21.7.2012 14:59
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:25.7.2012 13:26

Můžeš taky napsat jak jsi to vyřešil, někdo to může taky potřebovat, narazí na tohle a moc mu to teda nepomůže, já bych to řešil asi takto

this.WindowState = FormWindowState.Minimized;
 
Nahoru Odpovědět
25.7.2012 13:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.