Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Hledáme fulltime koordinátora/ku kurzů. 100% homeoffice,100% časově flexibilní. Mám zájem!
discount week 30
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:22.7.2012 10:23

Dobrý den,
dalo mi spoustu práce zprovoznit WMP (windows přehravač) - aby mi šly i mp3 písně. Nadpis ale jasně vypovídá o drobném nedostatku. :) No a když už - jak zařídit opakování? Děkuji.

 
Odpovědět
22.7.2012 10:23
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Kit:22.7.2012 10:59

Mělo by stačit doplnit kodeky.

WMP neznám, ale na opakování by tam mělo být nějaké tlačítko.

Nahoru Odpovědět
22.7.2012 10:59
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:22.7.2012 11:54

Jasně, že tam je - ale já se bavím o programování - tedy přidal jsem si to do wf aplikace jako component,... Podle mne nemají kodeky vliv na to, zda se při minimalizaci wf aplikace přeruší přehrávání,...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 11:54
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:22.7.2012 11:55

Proto píši, že to dalo práci - namespace WMPLib se tam dostává dost složitě.

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 11:55
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:22.7.2012 11:57

Standartně bych použil System.Media.Sou­ndPlayer - ale ten nepodporuje mp3 a další,...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 11:57
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Jančík:22.7.2012 12:11

Ahoj ve WW používám tohle a nenarazil jsem nikdy na problém:

WMPLib.WindowsMediaPlayer wmp = new WMPLib.WindowsMediaPlayer();
wmp.URL = path;
wmp.controls.play();
wmp.settings.setMode("loop", true);

Můžeš případně kouknout sem: http://msdn.microsoft.com/...

Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:11
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:22

Přesně toto mám - a mám problém v nadpisu... A ještě to opakování - to jsem nikde nenašel - děkuji.

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:22
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:25
var player = new WMPLib.WindowsMediaPlayer();
           player.URL = "Sound01.mp3";
           player.controls.play();

Hraje skvěle - minimalizace proběhne pomocí

this.WindowState = FormWindowState.Minimized;

a hudba se přeruší,...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:25
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:26

Už jsem si té smyčky všilm - ta jest vyřešena - za tu děkuji,...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:26
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:22.7.2012 12:30

Občas mi chvíli trvá, než pochopím tvůj dotaz. A také se mi občas stává, že ho pochopím blbě. Netušil jsem, že se snažíš WMP programovat.

K těmto účelům obvykle používám MPlayer, u kterého to jde bez potíží a bez nějakého složitého programování.

Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:30
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:32

Pardon za zmatek - ruším vše předchozí - už vím v čem je problém - nepřeruší se to minimalizací, ale vyjetím z tlačítka - totiž - mám tam toolstrip a v něm to talčítko minimalizace + tlačítko konec - když pustím hudbu a najedu na jedno z těch tlačítek, tak je vše OK - jakmile ale odjedu (myslím myší) - tak se to přeruší,...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:32
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:22.7.2012 12:34

Už jsem vysvětloval, proč to dělám o něco složitěji - chci používat formát mp3 - jelikož rozdíl mezi 3mb mp3 a 24mb wav je podle mne dost velký a když tam chci více písní a zvuků,...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:34
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:38

Je to ještě o kapku složitější :) - když tam najedu a vyjedu, tak je to ještě OK - ale když tam zase najedu, tak se to přeruší. Kliknutím na jedno z těch tlačítek se to ale přeruší "na beton",...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:38
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Jančík:22.7.2012 12:41

Stačí vložit referenci -> References/Add/ a pak přidat using WMPLib;

Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:41
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:45

To asi nemyslíš jako řešení problému přerušení přehrávání?

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:45
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:47

Totiž jedná se o to zprovoznění - to tě ale nechápu...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:47
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Jančík:22.7.2012 12:48

Podpora různých audioformátů není nic neobvyklého. Ten MPlayer můžeš taky zkusit například zde je .NET knihovna: https://github.com/…layerControl

Ale ten WMP by měl být v pohodě. Možná to zkus pustit na jiném vlákně jestli to nedělá problém.

Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:48
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 12:50

Odzkoušena 3 vlákna - definitivně potvrzuji pravdivost tohoto (citace):

Je to ještě o kapku složitější :) - když tam najedu a vyjedu, tak je to ještě OK - ale když tam zase najedu, tak se to přeruší. Kliknutím na jedno z těch tlačítek se to ale přeruší "na beton",...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 12:50
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:22.7.2012 13:08

Zkusil jsem tam dát obyčejný button a fuguje to stejně (přerušení),...

 
Nahoru Odpovědět
22.7.2012 13:08
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 19 zpráv z 19.