Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring

Diskuze: mpress

Aktivity
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Člen:10.6.2015 18:38

Zdravím ! :)
Mám problém... V aplikácií spúšťam packer mpress. Spúšťam to takto:

Process.Start(My.Application.Info.DirectoryPath & "\mpress.exe " & packerfile)

Pričom packerfile zadá používateľ. Avšak pri spustení mi vybehne chyba:
Systém nemôže nájsť zadaný súbor (viď obrázky) avšak packerfile má správnu hodnotu.
Viete niekto poradiť?
Ďakujem :)

Odpovědět
10.6.2015 18:38
...
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Člen
Jan Vargovský:10.6.2015 18:59

Escape sekvence?

 
Nahoru Odpovědět
10.6.2015 18:59
Avatar
Odpovídá na Člen
sadlomaslox25:11.6.2015 19:53
Process.Start(My.Application.Info.DirectoryPath & "\mpress.exe", packerfile)

mozna jeste skusit "\\mpress.exe"

 
Nahoru Odpovědět
11.6.2015 19:53
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na sadlomaslox25
Člen:12.6.2015 6:59

Keď zadám aby spustilo iba mpress

Process.Start(My.Application.Info.DirectoryPath & "\mpress.exe")

Tak ho bez problémov spustí...

Nahoru Odpovědět
12.6.2015 6:59
...
Avatar
Odpovídá na Člen
sadlomaslox25:12.6.2015 9:10

moc se nevyznam ve VB ale pokud chces spustit exe s parametrama tak je to Process.Start(pat­h_to_exe , parameter)

https://msdn.microsoft.com/….110%29.aspx

 
Nahoru Odpovědět
12.6.2015 9:10
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na sadlomaslox25
Člen:12.6.2015 10:21

Pozriem sa na to

Nahoru Odpovědět
12.6.2015 10:21
...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.