Letní akce! Lákají tě IT školení C#, Javy a PHP v Brně? Přihlas se a napiš nám do zpráv kód "BRNO 500" pro slevu 500 Kč na libovolný brněnský kurz. Lze kombinovat se slevami uvedenými u školení i použít pro více kurzů. Akce končí 28.7.
Avatar
Kubas129
Člen
Avatar
Kubas129:28.12.2017 11:55

Ahoj, můžu se jen ještě zeptat, když propojím svoji mysql databázi s C#, jak mohu vytvořit nějaký view, abych ho pak mohl následně použít?
díky

 
Odpovědět 28.12.2017 11:55
Avatar
Martin Holý
Člen
Avatar
Martin Holý:18. ledna 10:53

stejně jako když děláš select, update, insert nebo delete. napiš SQL script na vytvoření VIEW a dej execute.

 
Nahoru Odpovědět 18. ledna 10:53
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.