Letní akce PHP týden
Pouze tento týden sleva až 80 % na kurzy PHP. Lze kombinovat s akcí Letní slevy na prémiový obsah!
Brno? Vypsali jsme pro vás nové termíny školení Základů programování a OOP v Brně!

Diskuze: Načtení plného názvu COM portu

Aktivity (4)
Avatar
Daniel Semerák:9. května 11:06

Zdravím.
Chci se zeptat, jak ve VB.Net si naprogramuji, aby se mi v ToolTipu zobrazil nad vybraným COM portem v ComboBoxu také jeho plný název - nebo desription -, který se ukazuje ve Správci zařízení.
Načíst aktuální seznam všech COM portů do ComboBoxu už umím, jen se mi nedaří nijak zobrazit také do "komentáře" plný název vybraného SerialPortu. :-(
Je to vůbec technicky možné to zobrazit v ToolTipu CmB nebo to musím zobrazit jinak?
Kdysi to zde někdo už vyřešil, ale už neuvedl své řešení, tak zakládám nové vlákno, jestli to nebude vadit.
Děkuji za vaše rady a tipy.

 
Odpovědět 9. května 11:06
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.