Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022
Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
khoudy54:11.6.2014 15:30

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak odeslat příkaz do konzole... + jak získat to co to vrátí. Př.: Když napíšu do CMD "dasjudbas" vrátí to toto "dasjudbas není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru." chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak ten text (v uvozovkách) "vytáhnout" z cmd a dát ho například do TextBoxu. Děkuji za odpovědi

 
Odpovědět
11.6.2014 15:30
Avatar
Ondrca
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na khoudy54
Ondrca:11.6.2014 15:32

jak to vytáhnout nevím, ale můžeš používat CMD normálně přes Process.Start() - takto to má C# na VB si to dogoogli :)

Nahoru Odpovědět
11.6.2014 15:32
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Milan Křepelka
Tvůrce
Avatar
Milan Křepelka:12.6.2014 11:40

Třída Process má stream ze standardního výstupu. Odtamtud si to vyzobni.

 
Nahoru Odpovědět
12.6.2014 11:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.