Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Aktualizovali jsme Zásady zpracování osobních údajů. Pokračováním užívání sítě projevíte souhlas s těmito podmínkami. Tuto zprávu můžete nyní zavřít.
discount 50 + hiring
Avatar
Kubas129
Člen
Avatar
Kubas129:7.12.2020 12:17

Ahoj,
mám problém a vůbec nevím proč to nejde :(
potřeboval bych zapisovat tyto data do sql databaze, ale data se do ni neuspesne zapisi vzdy se provede druhá podmínka, která vypíše ERROR
https://i.ibb.co/…7/asdasd.png
Díky moc za vsechny rady

 
Odpovědět
7.12.2020 12:17
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:8.12.2020 19:00

Zkousel sis vypsat vysledek ExecuteNonQuery () ? Melo by to vracet int32. Ja to teda neznam, ale je otazka, jak se k cislu postavi if. Vim, ze treba u js ted delali nejake zmeny v porovnavani s cislem a stringem.

Convert.ToBoolean
 
Nahoru Odpovědět
8.12.2020 19:00
Avatar
vlam
Člen
Avatar
vlam:10.12.2020 10:35

ExecuteNonQuery vrací počet ovlivněných řádků, tedy Integer ne Boolean (viz zde zde ).
Mj. testovat

conn.State

je zbytečné, když máš New OleDbConnection, tedy vždy tam musí být

conn.Open()

(potom bych i spojení uzavíral).

Nahoru Odpovědět
10.12.2020 10:35
Do demence ještě stále daleko.
Avatar
Kubas129
Člen
Avatar
Kubas129:12.12.2020 20:54

Díky za odpovědi, ale bylo to nesprávným pořadí v parametrech, nevěděl jsem, že jsou závislé na pořadí, tak jak jsou napsané v SQL dotazu, jsem předpokládal, že si to najde dle názvu parametru :-)

 
Nahoru Odpovědět
12.12.2020 20:54
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.