Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: nerenderovací prohlížeč

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) nerenderovací prohlížeč American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Petr Čech (czubehead):15.3.2014 19:01

Ahoj, potřeboval bych něco, co funguje jako webový prohlížeč, ale nikde nic nerenderuje a dá se z něj získat výsledná HTML stránka jako string. Také je nutné, aby se na načteném dokumentu daly volat JS příkazy (třeba jako

browser.location="javascript:alert('hi');";

). Chci to používat jako klienta k 1 opravdu nešťastně udělanému webu, kde nemám přístup k databázi.

Editováno 15.3.2014 19:02
Odpovědět 15.3.2014 19:01
Why so serious? -Joker
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Lako:15.3.2014 19:57

tak to můžeš třeba takle:
http://stackoverflow.com/…site-c-sharp
nechápu moc to s tím js...

 
Nahoru Odpovědět 15.3.2014 19:57
Avatar
Odpovídá na Lako
Petr Čech (czubehead):15.3.2014 20:16

První primitivní nápad na vyplnění a odeslání formuláře.

document.form.input.value="heslo";
Nahoru Odpovědět 15.3.2014 20:16
Why so serious? -Joker
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Lako:15.3.2014 20:24

Ale to když budeš mít to html, tak k tomu nepotřebuješ js - prostě odesíláš requesty na server..
http://stackoverflow.com/…st-with-post

Editováno 15.3.2014 20:25
 
Nahoru Odpovědět 15.3.2014 20:24
Avatar
Petr Čech (czubehead):15.3.2014 22:32

Dobře, myslím, že nejlepší bude oželet trochu času při spouštění a použiju prostě system.control­s.webbrowser Teď potřebuji jen dostat načtenou stránku do stringu.

Nahoru Odpovědět 15.3.2014 22:32
Why so serious? -Joker
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Lako:16.3.2014 10:47

co se ti nelíbí na tom první odkazu, co jsem sem házel - to je přesně to co chceš - dostat stránku do stringu.

 
Nahoru Odpovědět 16.3.2014 10:47
Avatar
Petr Čech (czubehead):16.3.2014 10:50

Potřebuji uchovávat cookies a spouštět ty JS příkazy.

Nahoru Odpovědět 16.3.2014 10:50
Why so serious? -Joker
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.