Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme koordinátorku kurzů a programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
Java week
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Petr Čech:15.3.2014 19:01

Ahoj, potřeboval bych něco, co funguje jako webový prohlížeč, ale nikde nic nerenderuje a dá se z něj získat výsledná HTML stránka jako string. Také je nutné, aby se na načteném dokumentu daly volat JS příkazy (třeba jako

browser.location="javascript:alert('hi');";

). Chci to používat jako klienta k 1 opravdu nešťastně udělanému webu, kde nemám přístup k databázi.

Editováno 15.3.2014 19:02
Odpovědět
15.3.2014 19:01
the cake is a lie
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Lako:15.3.2014 19:57

tak to můžeš třeba takle:
http://stackoverflow.com/…site-c-sharp
nechápu moc to s tím js...

 
Nahoru Odpovědět
15.3.2014 19:57
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lako
Petr Čech:15.3.2014 20:16

První primitivní nápad na vyplnění a odeslání formuláře.

document.form.input.value="heslo";
Nahoru Odpovědět
15.3.2014 20:16
the cake is a lie
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Lako:15.3.2014 20:24

Ale to když budeš mít to html, tak k tomu nepotřebuješ js - prostě odesíláš requesty na server..
http://stackoverflow.com/…st-with-post

Editováno 15.3.2014 20:25
 
Nahoru Odpovědět
15.3.2014 20:24
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Petr Čech:15.3.2014 22:32

Dobře, myslím, že nejlepší bude oželet trochu času při spouštění a použiju prostě system.control­s.webbrowser Teď potřebuji jen dostat načtenou stránku do stringu.

Nahoru Odpovědět
15.3.2014 22:32
the cake is a lie
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Lako:16.3.2014 10:47

co se ti nelíbí na tom první odkazu, co jsem sem házel - to je přesně to co chceš - dostat stránku do stringu.

 
Nahoru Odpovědět
16.3.2014 10:47
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Petr Čech:16.3.2014 10:50

Potřebuji uchovávat cookies a spouštět ty JS příkazy.

Nahoru Odpovědět
16.3.2014 10:50
the cake is a lie
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.