Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
kejhy93
Člen
Avatar
kejhy93:30.10.2012 21:47

Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda je způsob, jak kliknout na tlačítko na nějaké internetové stránce přímo z programu ??

Děkuji za odpověď

 
Odpovědět
30.10.2012 21:47
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na kejhy93
David Jančík:30.10.2012 21:59

Šlo by to tak, že si načteš nějakou stránku, vezmeš si z ní element, který potřebuješ a pak s ním pracuješ:

WebBrowser1.Navigate("http://www.mojestranka.cz/login.php");
WebBrowser1.Document.GetElementById("login").SetAttribute("value", "sczjá");
WebBrowser1.Document.GetElementById("passwd").SetAttribute("value", "****");
WebBrowser1.Document.GetElementById("submit").InvokeMember("click");

Nezkoušel jsem, ale mohlo by to fungovat.

Zajímavé je taky totok, kdybys chtěl být náročnější: http://watin.org/

Nahoru Odpovědět
30.10.2012 21:59
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.