Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Frantisek Jesatko:16.7.2016 20:22

Ahoj všem , dělam aplikaci ve WF a mám následující problém . Odstranil jsem dnes 3 řádky v kodu a teď mi hned po pokusu o start alikace vybíhá následující hláška Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu., ale žádné další podrobnosti . Z formu kde jsem to odstranil zmizely všechny kontrolky. V žádném debugeru visual studia 2015 není chyba. Může někdo poradit jak vypátrat místo chyby ?
Díky

 
Odpovědět 16.7.2016 20:22
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:16.7.2016 20:25
  1. v debug exception settings (lisi se verzi VS) si zapni breaknuti pri exception throw a zjsitis, kde ti to padne
  2. podivej se do stack trace, ten je tam vzdy a zjistis presne, kde to padlo. nebo sem ten stacktrace hod a ja ti to povim
Nahoru Odpovědět 16.7.2016 20:25
"C# 3.0 (2007) volal Java 8 (2014), že chce svoje featury zpět"
Avatar
Frantisek Jesatko:16.7.2016 20:38

Ahoj stack trace ? kde to najdu asi bych nejradsi poskytl teamviewer id . diky

 
Nahoru Odpovědět 16.7.2016 20:38
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:16.7.2016 21:04

ok

Editováno 16.7.2016 21:07
Nahoru Odpovědět 16.7.2016 21:04
"C# 3.0 (2007) volal Java 8 (2014), že chce svoje featury zpět"
Avatar
Frantisek Jesatko:16.7.2016 21:05

Tak uz jsem zjistil kde to pada na backgroudworker ktery se spousti hned na zacatku . Bohužel ale to je problem protoze na to formu nemám viditelné žádné kotrolky nevim proč a tudíš i bgworker na tom pada . Nechápu proč nejsou vidět když tam prodat nové stejného jména nejdou . prosím pomoc

 
Nahoru Odpovědět 16.7.2016 21:05
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:16.7.2016 21:09

v bg workeru zadne UI upravovat nesmis. muzes ho upravovat pouze v Report Progress callbacku a v Completed callbacku.. ty se zaradi automaticky Az po prvním vykreslení komponent.

Úpravy na UI musíš vždy delegovat do hlavního vlákna. U BG workeru se v hlavním vlákně vykonávají právě ty callbacky..

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +2 16.7.2016 21:09
"C# 3.0 (2007) volal Java 8 (2014), že chce svoje featury zpět"
Avatar
Frantisek Jesatko:17.7.2016 18:23

Diky za pomoc Mariane uz to pomalu predelavam a blizim se ke konci diky

 
Nahoru Odpovědět  +1 17.7.2016 18:23
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:18.7.2016 0:22

tak to jsem rad, ze jsi to dal dohromady ;-) doufam, ze uz verzujes.

Nahoru Odpovědět 18.7.2016 0:22
"C# 3.0 (2007) volal Java 8 (2014), že chce svoje featury zpět"
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:21.7.2016 19:44

Prosím uzavři tedy dotaz.

Nahoru Odpovědět 21.7.2016 19:44
"C# 3.0 (2007) volal Java 8 (2014), že chce svoje featury zpět"
Avatar
Odpovídá na Marian Benčat
Frantisek Jesatko:22.7.2016 10:47

Zdar no rad bych to udelal ale bohuzel zadne tlacitko jsem nenasel nevim jak to udelat

 
Nahoru Odpovědět 22.7.2016 10:47
Avatar
Odpovídá na Frantisek Jesatko
Michal Štěpánek:22.7.2016 11:14

Tomu, kdo ti nejvíce pomohl označíš jeho komentář jako správnou odpověď (je to taková ta "fajfka")

Nahoru Odpovědět 22.7.2016 11:14
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.