Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu. Zároveň využij slevovou akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
discount 30 + hiring
Avatar
Adam Ježek
Tvůrce
Avatar
Adam Ježek:20.12.2013 16:50

čate,
jak udělat form1 vždy na vrchu, aby překrývalo všechna okna?
on
Form1.TopMost = true;
co sem našel na netu hází chybu
Error 1 An object reference is required for the non-static field, method, or property 'System.Window­s.Forms.Form.Top­Most.get

Odpovědět
20.12.2013 16:50
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
Petr Nymsa
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Petr Nymsa:20.12.2013 17:11

Místo volání názvu Třídy (tj Form1) v konstruktoru tvého Formuláře zavolej jednoduše this.TopMost = true

Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:11
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Adam Ježek
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Adam Ježek:20.12.2013 18:26

diky, funguje

Nahoru Odpovědět
20.12.2013 18:26
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.