Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Ovládání hlasitosti

Aktivity
Avatar
Neaktivní uživatel:7.9.2012 17:53

Zdravím, potřeboval bych nějak nastavovat hlasitost, poradí mi někdo jak na to ?

Odpovědět
7.9.2012 17:53
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 17:54
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 17:54
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 17:54
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Čápka:7.9.2012 17:54

To předpokládám, že nám řekne :D

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 17:54
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Neaktivní uživatel:7.9.2012 17:56
:D

Já mám nějakou aplikaci, která přehrává zvuk z jedné webovky, a potřebuji aby tam bylo i ovládání, je mi jedno jak, ale hlavně aby se to dalo zesílit či zeslabit :)

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 17:56
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 17:59
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:7.9.2012 18:00

Nazdár,
ve WakeWorkeru používám tuhle knihovnu:
http://www.codeproject.com/…lume-Control

Tohle budeš asi používat:

MMDevice device;
MMDeviceEnumerator DevEnum = new MMDeviceEnumerator();
device = DevEnum.GetDefaultAudioEndpoint(EDataFlow.eRender, ERole.eMultimedia);

device.AudioEndpointVolume.Mute = true/false;// mute unmute
device.AudioEndpointVolume.MasterVolumeLevelScalar = 0 - 1f;// od 0 do 1 v datovém typu float, kde 0 je minimum a 1 maximum tedy 100%
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:00
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:7.9.2012 18:02

Ty jsi tááák moc nedočkavej. Já jsem prakticky stále u počítače, ale napsat odpověď, tak aby byla srozumitelná a třeba i s příkladným použitím chvilku trvá ;)

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:02
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:02
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:03
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:7.9.2012 18:06

Hele ono mi to červená :D
Nemám dát něco do using ?

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:06
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:7.9.2012 18:20

Musíš přidat referenci (ten dll soubor). Pokud jsi to nedělal. Tak napravo je References tak dáš add a vybereš to CoreAudioApi.dll z počítače. Pak dáš using CoreAudio a pak ti to půjde ;) Jak to naimportuješ tak se ti u toho objeví i automatická možnost přidání toho using :)

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:20
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:21
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:7.9.2012 18:23

Nějak nemužu najít ten <strong>DLL</stron­g><em>soubor</em> :D

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:23
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:7.9.2012 18:25

nic nic už ho mám :D

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:25
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:7.9.2012 18:43

to <strong>device</stron­g> je červený

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:43
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:48
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:7.9.2012 18:50

Hey promiň, ale věštící kouli jsem zapomněl v Brně. Máš 2 možnosti. Buďto počkáš, až se k ní dostanu nebo mi sem přihraješ nějakej zdrojovej kód, případně screenshot, ze kterého bude patrné, kde je problém :)

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:50
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Neaktivní uživatel:7.9.2012 18:55

Mám

usingy......
using CoreAudioApi;
namespace noname
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
DateTime datum = DateTime.Now;
MMDeviceEnumerator DevEnum = new MMDeviceEnumerator();
device = DevEnum.GetDefaultAudioEndpoint(EDataFlow.eRender, ERole.eMultimedia);

a to device = DevEnum. atd.
to device je červený

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:55
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:7.9.2012 18:58

Aha protože to nemáš deklarovaný.

MMDevice device;
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:58
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:7.9.2012 18:58

už to není červený :)

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 18:58
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:7.9.2012 19:02

to .dll se musí regeditnout ?

Nahoru Odpovědět
7.9.2012 19:02
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:7.9.2012 19:08

Píše mi to

Načítání objektu pro vytváření tříd modelu COM pro komponentu s identifikátorem CLSID {BCDE0395-E52F-467C-8E3D-C4579291692E} se nezdařilo kvůli následující chybě : 80040154 Třída není zaregistrována (Výjimka na základě hodnoty HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).
Nahoru Odpovědět
7.9.2012 19:08
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 24 zpráv z 24.