Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
discount week 30 halloween
Avatar
Jaroslav Janků:28.1.2019 13:14

Ahoj,

chtel bych se zeptat, jakym zpusobem je mozne ovládat MS excel přes C#.

Moc diky za odpoved

Zkusil jsem: Zkousel jsem odkaz na Microsoft.Offi­ce.Interop.Ex­cel. To mi vyhodi chybu HRESULT: 0X80029C4A.

Chci docílit: Ukladani a nacita dat do tabulky v MS excel. Tvorbu novych listu...

 
Odpovědět
28.1.2019 13:14
Avatar
Jaroslav Janků:28.1.2019 13:18

Ještě bych doplnil, ze mam MS Office 2013.

 
Nahoru Odpovědět
28.1.2019 13:18
Avatar

Člen
Avatar
:28.1.2019 13:57

moje oblíbená knihovna na práci s Excelem je EPPlus nebo tu. Dá se stáhnout do projektu přes NuGet a pracuje se s ní jako víno. Umí toho hodně a s Excelem jdou dělat opravdu pak psí kusy. Na běžný export, otevření a čtení dat z něj a do něj naprosto dostačující záležitost. Je to relativně známá komponenta a tak se o ní na forech i hodně dočtete.

Editováno 28.1.2019 13:58
 
Nahoru Odpovědět
28.1.2019 13:57
Avatar
Odpovídá na
Jaroslav Janků:28.1.2019 14:42

Dobry den,

dekuji za odpověď. Muzete mi prosim popsat postup stazeni knihovny přes nuget? Nikdy jsem to nedelal, s programovanim zacinam.

 
Nahoru Odpovědět
28.1.2019 14:42
Avatar
Jaroslav Janků:28.1.2019 14:56

Uz jsem na to snad prisel.

 
Nahoru Odpovědět
28.1.2019 14:56
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
SebelaMichal
Člen
Avatar
SebelaMichal:2.2.2019 17:18

Nebyl problém s 32 nebo 64 bit verzí aplikace oproti office ? Já měl problém s tím, že aplikace byla 64bitová, ale office ne nebo naopak, už je to doba.

 
Nahoru Odpovědět
2.2.2019 17:18
Avatar
Odpovídá na
Ľubomír Prokopovič:6.2.2019 12:55

Suhlasim, EPPlus je super. Na projekte v tom robime exporty, da sa tam v postate robit asi vsetko co v klasickej excel klikacke.

Nahoru Odpovědět
6.2.2019 12:55
"Počítače jsou jako Bůh ve Starém zákoně - hodně příkazů a žádné slitování." Joseph Campbell
Avatar
Pratos Zesporaku:23.6.2020 9:39

Ahoj, nainstaloval jsem si EPPlus, můžete mi prosím někdo poradit co mám dělat s tou licencí? Úplně nevím kam a na jaké místo v kódu mám vyplnit, abych splňoval licenční podmínky noncomercial...
https://epplussoftware.com/…nseexception
Chápu, že bod 1. napíšu tam kde budu balíček (funkci) využívat, u bodu 2. už nevím kam to přesně vložit, a bod 3. sice píší, že je nejlehčí, ale nevím co s tím. Děkuji

 
Nahoru Odpovědět
23.6.2020 9:39
Avatar
Odpovídá na Pratos Zesporaku
Pratos Zesporaku:23.6.2020 10:00

Omlouvám se, nevím proč mi to připadlo tak složité... Poprosím admina o smazání těchto mých dvou zbytečných příspěvků, aby tady nezabíraly místo, děkuji.

 
Nahoru Odpovědět
23.6.2020 10:00
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.