Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme koordinátorku kurzů a programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring

Diskuze: pole tříd

Aktivity
Avatar
tomekmichalhu:29.4.2015 20:47

Dobrý den, dá se nějak udělat pole tříd? chci udělat inventář v Unity3D (už dlouho nad tím dumám) a napadlo mě že by každé "okýnko" mělo vlastní třídu a ty třídy by byli v nějakým poli. Třídu pro okýnka jsem napsal a funguje, když se je snažím nacpat do pole tak to neprotestuje, ale když se pak pokusím volat nějakou metodu, tak to napíše něco ve smyslu:

 NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
(wrapper stelemref) object:stelemref (object,intptr,object)
inventory.Start () (at Assets/scripts/inventory.cs:13)

nevíte někdo co s tím?

 
Odpovědět
29.4.2015 20:47
Avatar
Odpovídá na tomekmichalhu
Štefan Pružinský:29.4.2015 21:02

Máš ten prvok poľa na ktorom voláš funkciu nainicializovaný (má pridelenú instanciu)?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
29.4.2015 21:02
Najefektívnejším spôsobom debuggingu je modlitba. :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Štefan Pružinský
tomekmichalhu:29.4.2015 21:32

už mi to došlo (po pár hodinách) a funguje to :D ale i tak dík

 
Nahoru Odpovědět
29.4.2015 21:32
Avatar
Odpovídá na tomekmichalhu
Štefan Pružinský:29.4.2015 21:34

Edit: Sorry, neskoro.

Editováno 29.4.2015 21:34
Nahoru Odpovědět
29.4.2015 21:34
Najefektívnejším spôsobom debuggingu je modlitba. :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.